MEDIA

Τζόνι Ντεπ και Μέριλ Στριπ γιορτάζουν στα Novacinema

Τζόνι Ντεπ και Μέριλ Στριπ γιορτάζουν στα Novacinema

Δυο διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ έχουν τα γενέθλια τους τον Ιούνιο και τα κανάλια Novacinema τα γιορτάζουν μαζί τους. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν στο Novacinema 4, χαρακτηριστικές ταινίες από την επιτυχημένη καριέρα του γοητευτικού Τζόνι Ντεπ στις 14/6, αλλά και της υπέροχης Μέριλ Στριπ στις 21/6.

Με την απολαυστική ερμηνεία του στην περιπέτεια «Ο Μοναχικός Καβαλάρης» αρχίζει στις 14/6 (21:00) το αφιέρωμα στον Τζόνι Ντεπ. Σε μια ταινία που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και θα προβληθεί την ίδια ημέρα στις 23:30, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον «Ντόνι Μπράσκο», έναν πράκτορα του FBI, που κατάφερε να διεισδύσει στη Μαφία της Νέας Υόρκης, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός από τα μέλη της.

Στην ταινία «Οι Γέφυρες του Μάντισον» (21/6, 21:00), η Μέριλ Στριπ και ο Κλιντ Ίστγουντ ανακαλύπτουν τον αληθινό έρωτα μέσα σε 4 μόλις ημέρες και ζουν με την ανάμνηση αυτή όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Στις 23:20, η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός θα υποδυθεί τη fashion-guru, αυταρχική και απαιτητική διευθύντρια της Αν Χάθαγουεϊ, στην τεράστια εμπορική επιτυχία «Ο διάβολος φοράει Prada».