MEDIA

Κάλεσμα σε συμπαράσταση από τους εργαζόμενους του «ΚΕΡΔΟΥΣ»

Κάλεσμα σε συμπαράσταση από τους εργαζόμενους του «ΚΕΡΔΟΥΣ»

Με νέο καλεσμά τους οι εργαζόμενοι του της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΥΣ» καλούν όλους συνάδελφους δημοσιογράφους να σταθούν στο πλευρό τους την Τετάρτη 18/6 στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Βασικός σκοπός του της συγκέντρωσης αυτής είναι η πλήρης αντίθεση σε οποιαδήποτε πρόθεση-προσπάθεια του κ. Θωμά Λιακουνάκου (βασικός μέτοχος) να προχωρήσει σε πτώχευση την εφημερίδα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Oι εργαζόμενοι, απλήρωτοι, του «Κέρδους» αγωνιζόμαστε εναντίον της αίτησης πτώχευσης της εφημερίδας από τον Θωμά Λιακουνάκο και χρειαζόμαστε εσάς, τους συναδέλφους, όλων των ενώσεων, όλων των παρατάξεων στο πλευρό μας.

Σας καλούμε την Τετάρτη 18/6 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ώρα 9 πμ, κτήριο 6 αίθουσα 12, να σταθείτε στο πλευρό μας και να ενώσετε μαζί μας τη φωνή σας ώστε να αποτρέψουμε την αίτηση πτώχευσης του «ΚΕΡΔΟΥΣ», που θα μας στερήσει τα δεδουλευμένα του 2013-2014 και τα οφειλόμενα από το 2009 και θα νομιμοποιήσει όσους παρανόμως μείωσαν τους μισθούς μας έως το σημείο που μας τον στέρησαν εντελώς, θεωρώντας πως έχουμε την άνεση να δουλεύουμε δωρεάν για να απολαμβάνουν οι εκάστοτε αρμόδιοι και δη ο βασικός μέτοχος την πολυτέλεια όταν εμείς οι ίδιοι σε όλα τα ΜΜΕ και οι οικογένειές μας στερούμαστε τα βασικά.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Ελάτε όλοι στη μεγάλη μας "συνάντηση" την Τετάρτη στο Πρωτοδικείο. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Διαβάστε επίσης:

Ψήφισμα των εργαζομένων στο «Κέρδος»