MEDIA

«Μαστορέματα»: Νέα εκπομπή από σήμερα στον Alpha

«Μαστορέματα»: Νέα εκπομπή από σήμερα στον Alpha

Πώς μεταμορφώνεται ένα σπίτι όταν υπάρχει διάθεση και μεράκι για «Μαστορέματα»;

Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha είναι εδώ για να μας δείξει τον τρόπο και να μας βάλει στον πολύχρωμο και συναρπαστικό κόσμο του «φτιάξ’το μόνος σου».

Αυτό το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, στις 14:10, η Νατάσα και ο Ηλίας αναλαμβάνουν δράση στο μπάνιο! Η ζωή στο νέο σπίτι τους μπαίνει σιγά σιγά σε τάξη, και έτσι μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να προχωρήσουν στην τμηματική ανακαίνισή του.

Η ανανέωση του μπάνιου ξεκινάει με την στεγανοποίηση του νιπτήρα και της μπανιέρας, αφαιρώντας την παλιά σιλικόνη και τοποθετώντας νέα. Στη συνέχεια, επιδιορθώνουν την οροφή, την οποία κάνουν πιο ανθεκτική περνώντας τη με ειδική βαφή που ανθίσταται στην υγρασία και τους μύκητες. Τα «Μαστορέματα» όμως δεν σταματούν εδώ. Επειδή ο προϋπολογισμός τους είναι περιορισμένος, οι δυο τους κατασκευάζουν μια οικονομική και ευφάνταστη πετσετοθήκη χρησιμοποιώντας σωλήνες απορροφητήρα. Τέλος, δίνουν στο νέο τους μπάνιο μία ρετρό νότα, αξιοποιώντας μια παλιά κορνίζα για να αλλάξουν τον παλιό καθρέφτη του. Όταν όλα τα «Μαστορέματα» της ημέρας έχουν τελειώσει, τίποτα στο νέο τους μπάνιο δεν θυμίζει την παλιά του εικόνα.

«Μαστορέματα», κάθε Σάββατο στις 14:10, στον Alpha.

Διαβάστε επίσης

Habertürk: Αρθρο κάνει λόγο για διάσπαση της Τουρκίας