MEDIA

Πρωταγωνιστής της «Δικαίωσης» στο νοσοκομείο με ελικόπτερο

Πρωταγωνιστής της «Δικαίωσης» στο νοσοκομείο με ελικόπτερο

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λέει ο λαός και έχει απόλυτο δίκιο. Γιατί πραγματικά μια στιγμή μπορεί να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για θέμα υγείας.

Οι συντελεστές της «Δικαίωσης» πέρασαν καταπληκτικά σε γενικές γραμμές στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς στη Σύρο αλλά έζησαν και μια δύσκολη στιγμή που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του νέου σήριαλ του Mega, ο Γιάννης Καρατζογιάννης, ο «Μενέλαος» στην

«Δικαίωση» ξαφνικά άρχισε να μην νιώθει καλά. Η ελαφριά δυσφορία που ένιωσε αρχικά έγινε στην πορεία πιο έντονη με αποτέλεσμα όλοι όσοι βρίσκονταν στο γύρισμα να ανησυχήσουν σοβαρά για εκείνον. Θέλοντας να παρέχουν την καλύτερη περίθαλψη στον γνωστό και ταλαντούχο ηθοποιό κανόνισαν την άμεση αεροδιακομιδή του από τη Σύρο στην Αθήνα.

Το ελικόπτερο έφτασε και μετέφερε τον Γιάννη Καρατζογιάννη στην Αθήνα όπου και εισήχθη σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν καλά και έδειξαν πως το πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν ήταν κάτι σοβαρό. Τα καλά νέα φυσικά έφτασαν γρήγορα και στη Σύρο, όπου βρίσκονταν οι υπόλοιποι συντελεστές και πρωταγωνιστές της «Δικαίωσης» σκορπίζοντας σε όλους τους τεράστια χαμόγελα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικές ειδήσεις