MEDIA

Τα γιορτινά της φορά η εκπομπή «Το Αλάτι της Γης»

Τα γιορτινά της φορά η εκπομπή «Το Αλάτι της Γης»

Μια ξεχωριστή και διαφορετική πρόταση περιμένει τους τηλεθεατές της ΝΕΡΙΤ για την υποδοχή της νέας χρονιάς.

Απλή, φιλική, ανθρώπινη, μακριά από τις νυκτερινές πίστες και τα σόου που κυριαρχούν αυτές τις μέρες στο τηλεοπτικό σκηνικό...

Ο Λάμπρος Λιάβας, οικοδεσπότης στην αγαπημένη εκπομπή «Το Αλάτι της Γης», προσκαλεί στο σπίτι του για ένα «μουσικό ποδαρικό» μια παρέα καλών φίλων που δεν είναι «επώνυμοι», αν και όλοι διαθέτουν ...ονοματεπώνυμο!!

Ελάτε κι εσείς στη συντροφιά μας, μπροστά στο τζάκι και γύρω από το πιάνο, με αγαπημένα τραγούδια και χορούς να μπερδεύονται γλυκά και αυθόρμητα, όπως συμβαίνει στα οικογενειακά και φιλικά γλέντια. Από τις παλιές καντάδες στο τουίστ και τη γιάνκα, από το ταγκό και τα βαλσάκια στα ζεϊμπέκικα και τα τσιφτετέλια, από τα πιο ωραία λαϊκά και τα αρχοντορεμπέτικα στους νησιώτικους μπάλους και τα μακεδονίτικα συρτά.

Κάθε τόσο χτυπάει το κουδούνι και νέοι φίλοι περνάνε για ένα ποτήρι κρασί, μια ευχή κι ένα τραγούδι. Ανάμεσά τους ο Άγγελος Παπαδημητρίου, οι ηθοποιοί Στέλλα Γκίκα και Ελένη Καρακάση, ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης με μουσικούς και τραγουδιστές της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, ο Σπύρος Γκούμας με την κομπανία του, οι τραγουδιστές Εύα Ξένου και Γιάννης Διονυσίου, οι Ρεμπετιέν, οι Alan Dalon, ο Νίκος Οικονομίδης με το βιολί του και την Κυριακή Σπανού, η κομπανία με τα χάλκινα πνευστά του Δημήτρη Κώτσικα, καθώς και χορευτές από τις «Ροές» της Σοφίας Σπυράτου. Ο «Βλάσσης» έχει αναλάβει να γεμίσει το γιορταστικό τραπέζι με σπιτικά φαγητά και γλυκά, ενώ στην αλλαγή του χρόνου εισβάλει στο σπίτι μια ολόκληρη ...μπάντα, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με τον μαέστρο Γιώργο Τσιλιμπάρη, δίνοντας τον γιορταστικό τόνο για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με ελπίδα και αισοδοξία!

Έρευνα - παρουσίαση: Λάμπρος Λιάβας
Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος
Εκτελεστής παραγωγός: Μανώλης Φιλαΐτης

Σχετικές ειδήσεις