MEDIA

Lopez - Ora: Τηλεοπτική μάχη στήθος με στήθος (video)

Lopez - Ora: Τηλεοπτική μάχη στήθος με στήθος (video)

Αμφότερες έδειξαν τα κάλλη τους στον τηλεοπτικό φακό χωρίς να φοβηθούν ούτε λεπτό για τυχόν... ατυχήματα. Ποια θα αναδεικνύατε νικήτρια;

Jennifer Lopez και Rita Ora... δύο σταρ που συχνά πυκνά στις δημόσιες εμφανίσεις τους αφήνουν λίγα στη φαντασία με το ντύσιμό τους.

Αυτή τη φορά, είχαν σειρά τα ντεκολτέ τους, τα οποία έκαναν τη δική τους εμφάνιση κλέβοντας τις εντυπώσεις σε διαφορετικές εκπομπές στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Στις ΗΠΑ, η Lopez απάντησε χαλαρά στον οικοδεσπότη της εκπομπής "Watch what happens live", Andy Cohen ότι «δεν θα φορούσα αυτό το ντεκολτέ αν δεν αισθανόμουν άνετα. Δεν ανησυχώ καθόλου μήπως ξετρυπώσει κάτι».

Στην άλλη ακτή του Ατλαντικού, η εμφάνιση της Rita Ora με λευκό κουστούμι χωρίς τίποτα από μέσα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το κοινό του BBC στο οποίο ήταν καλεσμένη, προκειμένου να μιλήσει για τη συμμετοχή της στο βρετανικό "The Voice".

Το τηλεοπτικό δίκτυο δέχτηκε εκατοντάδες παράπονα για την προκλητική της εμφάνιση, με ένα από αυτά να αναφέρει «δεν είμαι υποχρεωμένος να βλέπω το στήθος της να κρέμεται, σε μια οικογενειακή εκπομπή».

Το πιθανότερο είναι ότι ο ανδρικός πληθυσμός, μάλλον δεν ενοχλείται από τέτοιες εμφανίσεις αντίθετα τις περιμένει από star αυτού του βεληνεκούς.

Σχετικές ειδήσεις