MEDIA

Ο 5ος κύκλος του «Game of Thrones» παίζεται στα κανάλια Novacinema

Ο 5ος κύκλος του «Game of Thrones» παίζεται στα κανάλια Novacinema

Το 1ο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σειράς Game of Thrones είναι επιτέλους γεγονός – και χάρη στα κανάλια Novacinema το είδαμε πρώτοι!

Ήταν η καλύτερη πρεμιέρα την καλύτερη ημέρα! Άλλωστε Κυριακή του Πάσχα ποιος θα μπορούσε να κοιμηθεί νωρίς - και λόγω της μη εργάσιμης Δευτέρας, η βραδιά φάνταζε πολλά υποσχόμενη. Και βέβαια ποιος θα μπορούσε επίσης να κοιμηθεί γνωρίζοντας ότι το 1ο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου 5ου κύκλου του Game of Thrones παίζεται στα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική.

Και τι δεν είδαμε – την πορεία των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών εκεί ακριβώς που τους αφήσαμε, ένα flashback στη ζωή της Σέρσει, αγριεμένους δράκους, τη Νυχτερινή Φρουρά στο Τείχος, τη διεκδίκηση του Βασιλιά Στάλιν και τον αγαπημένο μας «μπάσταρδο» Τζον Σνόου πιο δυναμικό από ποτέ - με ακόμα πιο εξελιγμένα γραφικά και εφέ που σε συνδυασμό με το κανάλι Novacinema 1 HD, μας έκοψαν την ανάσα.

Και εννοείται ότι μπήκαμε στην ελληνική παρέα του hashtag #GoTGR για να μάθουμε ό,τι ακριβώς λέγεται για το Game Of Thrones 5.1
Το τι ακόμα περιμένουμε να δούμε στην 5η σεζόν του Game of Thrones θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι και την επόμενη Κυριακή προς Δευτέρα στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, κυριολεκτικά κολλημένοι στα κανάλια Novacinema

Αλλά ακόμα και αν δεν καταφέρετε να μείνετε άγρυπνοι για το 2ο επεισόδιο του Game of Thrones με το Nova Box+ μπορείτε να το δείτε όποτε εσείς θέλετε και να το απολαύσετε με την παρέα σας.

Μία μικρή γεύση από το τι μας περιμένει στο ακόλουθο Trailer:

Σχετικές ειδήσεις