MEDIA

Παπαδάκης και Φερεντίνος στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1!

Παπαδάκης και Φερεντίνος στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1!
Σε πυρετώδης συζητήσεις βρίσκονται οι ιθύνοντες τον ΑΝΤ1 προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για τη νέα διευρημένη πρωινή ζώνη του καναλιού. ..

Σε πυρετώδης συζητήσεις βρίσκονται οι ιθύνοντες τον ΑΝΤ1 προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για τη νέα διευρημένη πρωινή ζώνη του καναλιού.

Σε αυτόν τον σχεδιασμό κυριαρχεί το όνομα του «παλιού», Γιώργου Παπαδάκη και του «νεόυ» Χρήστου Φερεντίνου.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αποφασίσει ο «παλιός» της ενημέρωσης» να κρατά το το τρίωρο 7:00-10:00, το οποίο θα είναι γεμάτο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις και σχόλια.

Δηλαδή ότι συνέβαινε και στο «Καλημέρα Ελλάδα», ωστόσο με άλλους ρυθμούς και αρκετά νέα πρόσωπα. Και ενώ το πρώτο κομμάτι της εκπομπής φαίνεται να έχει «κλείσει», μετέωρο παραμένει ακόμα το δεύτερο, στο οποίο θα εισέλθει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα, για το 10:00-12:00 ή το 10:00-13:00, επικρατέστερος θεωρείται ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι καινούριο στην τηλεόραση και παράλληλα να ασχοληθεί και πάλι με την ενημέρωση, όπως είχε κάνει στο παρελθόν στο ραδιόφωνο.

Κατά την διάρκει μάλιστα της διευρημένης εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης και Χρήστος Φερεντίνος θα συνυπάρχουν τηλεοπτικά όχι μόνο στις 10:00, οπότε ο πρώτος θα παραδίδει τη σκυτάλη στον δεύτερο, αλλά και όταν η επικαιρότητα το επιτάσει.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τις 20 Αυγούστου, οπότε θα λάβει χώρα η πρώτη σύσκεψη όλων των συντελεστών.