MEDIA

Τα κινηματογραφικά blockbusters του καλοκαιριού!

Τα κινηματογραφικά blockbusters του καλοκαιριού!

Αποτυχημένοι Αμερικανοί ντεντέκτιβ, υπερήρωες, κυνηγοί φαντασμάτων, βάρβαρα Όρκ, μαμάδες σε απόγνωση και δημοφιλή κινούμενα σχέδια έρχονται στην μεγάλη οθόνη αυτό το καλοκαίρι.

«ΣΠΑΝΕ» ΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ – ΤΡΕΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΑΣ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Επισκεφτείτε τον πιο κοντινό θερινό κινηματογράφο για να απολαύσετε τις ταινίες που μόλις κυκλοφόρησαν και... έσπασαν ταμία! Συγκεντρώσαμε τις πιο απολαυστικές κωμωδίες, περιπέτειες με δράση, ταινίες επιστημονικής φαντασίας και κινουμένων σχεδίων για να επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Ο Θρύλος του Ταρζάν

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς
Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μάργκοτ Ρόμπι, Κριστόφ Γουόλτζ, Τζον Χερτ, Ντζίμον Χούνσου, Τζιμ Μπρόουντμπεντ
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια (3D)
Ο πιο δημοφιλής ήρωας των παιδικών μας χρόνων επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, γνωστός από τη σειρά του HBO, «True Blood» ενσαρκώνει το ρόλο του Ταρζάν στην ταινία που σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γέιτς, ο δημιουργός των τεσσάρων τελευταίων Χάρι Πότερ. Ο ήρωας έχει εγκαταλείψει για τα καλά την αφρικανική ζούγκλα και ζει πια στην Αγγλία ως λόρδος Γκρέιστοουκ, με την αγαπημένη του σύζυγο Τζέιν όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό. Έτσι, βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη υπόθεση που σχεδίασε ο Βέλγος Στρατηγός, Λέον Ρομ. Όταν το συνειδητοποιεί, τα πάντα ανατρέπονται σε μια ταινία δράσης με εντυπωσιακά εφέ.

Warcraft. Η σύγκρουση δύο κόσμων

Σκηνοθεσία: Ντάνκαν Τζόουνς
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Φόστερ, Πόλα Πάτον, Ντόμινικ Κούπερ, Τόμπι Κέμπελ, Τράβις Φίμελ, Ρουθ Νέγκα

Οι αιμοβόροι Όρκ πολεμιστές επιτίθενται στο ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ. Μέσα από μία μαγική πύλη, εγκαταλείπουν για πάντα την πατρίδα τους με σκοπό να κατακτήσουν μια νέα. Πολεμούν μέχρι θανάτου προσπαθώντας να αφανίσουν τους αντιπάλους τους. Μία καθηλωτική περιπέτεια φαντασίας βασισμένη στο videogame «World of Warcraft» που έχει συνεπάρει εκατομμύρια φανατικούς παίκτες.

Το παιχνίδι του χρήματος

Το παιχνίδι του χρήματος

Σκηνοθεσία: Τζόντι Φόστερ
Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο' Κόνελ, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, Ντομινίκ Γουέστ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Lee Gates. Πρόκειται για έναν οικονομικό αναλυτή που είναι ευρέως γνωστός από μία δημοφιλή εκπομπή που τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους μεγαλύτερους γκουρού της Wall Street. Τα πάντα ανατρέπονται όταν ένας επενδυτής, έξαλλος, εισβάλει στο στούντιο, ενώ το πρόγραμμά του βρίσκεται σε απευθείας μετάδοση. Κρατάει ομήρους τον ήρωα της ταινίας και μία παραγωγό, την οποία υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς. Έτσι, αποκαλύπτεται μια μεγάλη οικονομική απάτη ενώ οι πρωταγωνιστές αγωνίζονται να μείνουν ζωντανοί.

Florence Φάλτσο Σοπράνο

Σκηνοθεσία: Στίβεν Φρίαρς
Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Χιου Γκραντ, Σάιμον Χέλμπεργκ,
Η τρεις φορές βραβευμένη με Οσκαρ, Μέριλ Στριπ ενσαρκώνει τη χειρότερη τραγουδίστρια της ιστορίας σε μια διασκεδαστική κωμωδία. Η Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς πιστεύει πως είναι μια εξαιρετική σοπράνο καθώς ο σύζυγός της φροντίζει να διατηρεί αυτή την ψευδαίσθηση δωροδοκώντας τους πάντες. Όταν εκείνη αποφασίζει να εμφανιστεί ζωντανά στο Κάρνεγκι Χολ, αρχίζουν τα δύσκολα. Τη σκηνοθεσία της ταινίας που βασίζεται σε πραγματική ιστορία αναλαμβάνει ο Στίβεν Φρίαρς.

Angry Birds: Η ταινία

angry birds

Σκηνοθεσία: Κλέι Κέιτις και Φέργκαλ Ράιλι

Η ταινία που είναι εμπνευσμένη από το επιτυχημένο ηλεκτρονικό παιχνίδι μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη στην 3D εκδοχή της. Πρόκειται για μία κωμωδία κινουμένων σχεδίων που περιγράφει τη ζωή των πουλιών πάνω σε ένα απομονωμένο νησί. Οι ισορροπίες ανατρέπονται μετά την επίσκεψη ενός πλοίου με γουρούνια. Ο Ρεντ και οι φίλοι του Τσακ και Μπομπ προσπαθούν να καταλάβουν πόσο αγνές είναι οι προθέσεις των επισκεπτών και καταφεύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.

Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Εμεριχ

Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Τζαντ Χιρς, Βίβικα Α. Φοξ, Μπρεντ Σπάινερ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Τζέσι Ασερ, Μάικα Μονρό, Σίλα Γουόρντ
Είκοσι χρόνια μετά την εξωγήινη επίθεση, ο πλανήτης είναι έτοιμος να γιορτάσει τη μέρα της Ανεξαρτησίας του. Παρόλα αυτά, μια νέα ακόμα πιο μεγάλη και ισχυρή επίθεση καταφθάνει από το διάστημα και διαλύει τα σχέδιά τους. Μόνο ελάχιστοι άνδρες και γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να σώσουν τη Γη και το ανθρώπινο είδος από τον απόλυτο αφανισμό.

Ένας Προδότης Ανάμεσά μας

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Γουάιτ
Πρωταγωνιστούν: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ναόμι Χάρις, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέμιαν Λιούις

Η ταινία αποτελεί πιστή μεταφορά του μυθιστορήματος του Τζον Λε Καρέ στη μεγάλη οθόνη. Η ιστορία παρουσιάζει ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών, τον Πέρι και τη Γκέιλ, οι οποίοι επισκέπτονται το Μαρόκο για διακοπές και γνωρίζουν τον Ρώσο Ντιμά. Ο νέος τους φίλος όμως, είναι μέλος της ρωσικής μαφίας και αναγκάζει τον Πέρι να μεταφέρει απόρρητες πληροφορίες στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Το ζευγάρι αναγκάζεται παρά τη θέλησή του να ταξιδέψει στο Παρίσι, τη Βιέννη, τις Γαλλικές Άλπεις για να γυρίσει τελικά πίσω στο Λονδίνο...

Ghostbusters

Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ

Πρωταγωνιστούν: Μελίσα ΜακΚάρθι, Κρίστεν Γουίγκ, Λέσλι Τζόουνς, Κέιτ Μακίνον, Κρις Χέμσγουορθ, Μπιλ Μάρεϊ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Ελίζαμπεθ Πέρκινς, Σέσιλι Στρονγκ, Ανι Ποτς, Νταν Ακρόϊντ, Ερνι Χάντσον
Η θρυλική ταινία των 80s επιστρέφει με τέσσερις πρωταγωνίστριες που αναλαμβάνουν δράση. Η Erin Gilbert και η Abby Yates γράφουν ένα βιβλίο που υποστηρίζει την ύπαρξη φαντασμάτων. Αργότερα η Gilbert γίνεται καθηγήτρια στο Columbia University και σύγγραμμά τους έρχεται στην επιφάνεια. Όλοι στην Ακαδημία την χλευάζουν μέχρι που τα φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν... Τότε, η ομάδα των θηλυκών «Ghostbusters» αντιμετωπίζει νεκρούς εγκληματίες από το παρελθόν της Νέας Υόρκης, παλιούς ναυτικούς, πνεύματα από τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ καθώς και ένα ζευγάρι γκάνγκστερ, που απειλούν την πόλη.

Μαμάδες με Κακή Διαγωγή

Μαμάδες με Κακή Διαγωγή

Σκηνοθεσία: Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Κούνις, Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Κρίστεν Μπελ, Κάθριν Χαν

Οι σεναριογράφοι του γνωστού «The Hangover» παρουσιάζουν μια «γυναικεία» κωμωδία. Η ιστορία έχει ως εξής: Μία εξαντλημένη μητέρα προσπαθεί να εκπληρώσει κάθε επιθυμία των παιδιών της και να διατηρήσει τα πάντα στην εντέλεια μέχρι που παραιτείται. Παρασύρει δύο ακόμη αγχωμένες μαμάδες με σκοπό να απελευθερωθούν και να ζήσουν μαζί απαγορευμένες απολαύσεις, περιπέτειες και συγκρούσεις με τον σύλλογο γονέων!

Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης

Σκηνοθεσία: Μάικ Θερμάιερ, Γκέιλεν Τ.Τσου
Ο Σκρατ συνεχίζει να κυνηγά το βελανίδι του και... εκτοξεύεται στο διάστημα! Ακολουθούν απροσδόκητα γεγονότα που απειλούν τον κόσμο της «Εποχής των Παγετώνων». Οι ήρωες της ταινίας Σιντ, Μάνι, Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης προσπαθούν να σωθούν, εγκαταλείποντας το σπίτι τους. Έτσι, ξεκινά μια περιπέτεια σε εξωτικά μέρη γεμάτη χιούμορ και φαντασία.

The Nice Guys

The Nice Guys

Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλάκ
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου, Ανγκούρι Ράις,Μάργκαρετ Κουόλει, Ματ Μπόουμερ, Κιμ Μπάσιντζε

Στο Λος Άντζελες του 1977 δύο ιδιωτικοί ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση μιας κοπέλας, η οποία φαίνεται πως συνδέεται με το θάνατο μιας πορνοστάρ. Όλοι όσοι μπλέκονται στην υπόθεση, καταλήγουν νεκροί ενώ ο ανίκανος ιδιωτικός ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς και ο νέος του συνεργάτης, Τζάκσον Χίλι καλούνται να δώσουν τη λύση στο μυστήριο. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ο Ράσελ Κρόου συναντώνται σε μία αστεία περιπέτεια σε σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ.

Ψάχνοντας την Ντόρι

Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον, Άνγκους ΜακΛέιν
Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη ταινία «Ψάχνοντας τον Νέμο», η ξεχασιάρα Ντόρι επιστρέφει ως πρωταγωνίστρια και μας ταξιδεύει στον πολύχρωμο βυθό. Μαζί με τον Νέμο και τον Μάρλιν, ξεκινά το μακρύ ταξίδι για να βρει την οικογένειά της και καταλήγει στο ινστιτούτο θαλάσσιας ζωής, όπου συναντά μια λευκή φάλαινα, μια φάλαινα - καρχαρία και ένα χταπόδι που γίνονται οι οδηγοί της. Έτσι, μια νέα περιπέτεια ξεκινά για εκείνη αλλά και για τους φίλους της που διδάσκονται ένα μάθημα ζωής. Εσείς ποια θα επιλέξετε; Χαλαρώστε, πάρτε ποπ κορν και προτιμήστε κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες για τις ταινίες δράσης με τα φαντασμαγορικά εφέ αλλά και θερινά σινεμά για διασκεδαστικές κωμωδίες κάτω από το φως των αστεριών!