MEDIA

Σήμερα «κλείνει η συνεργασία Παπαδάκη- Φερεντίνου!

Σήμερα «κλείνει η συνεργασία Παπαδάκη- Φερεντίνου!
Τέλος φαίνεται ότι θα πάρει το σήριαλ του προσώπου που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1...

Τέλος φαίνεται ότι θα πάρει το σήριαλ του προσώπου που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου για τη ζώνη 10:00- 13:00 «έπαιζε» δυνατά από τις αρχές του καλοκαιριού, αλά λόγω διακοπών είχαν «παγώσει» οι διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, εδώ και αρκετές μέρες, ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον ΑΝΤ1 και σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με την Essresso, αναμένεται να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Δηλαδή θα επικεντρωθούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δομή της εκπομπής και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται δίπλα του.

Ένα ακόμη γεγονός που συνηγορεί ότι ο Χρήστος Φερεντίνος αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την θέση δίπλα στο Γιώργο Παπαδάκη είναι ότι το κανάλι αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει από την παρουσίαση του «Dancing on ice» και να το αναθέσει στην Τζένη Μπαλατσινού.

Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα, αρκετά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν για την θέση του συμπαρουσιαστή, όπως αυτά της Νάντιας Μπουλέ, της Μαίρης Συνατσάκη και τελευταία της Σίσσης Χριστίδου.