MEDIA

Survivor: Ξεφτίλισαν κόσμο εταιρεία παραγωγής και ΣΚΑΪ - Σάλος με τις «διαρροές» των αποτελεσμάτων

Survivor: Ξεφτίλισαν κόσμο εταιρεία παραγωγής και ΣΚΑΪ - Σάλος με τις «διαρροές» των αποτελεσμάτων

Survivor: Τρόπο να περιορίσει τις διαρροές, αναφορικά με τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων και των αποχωρήσεων, φαίνεται ότι βρήκε η παραγωγή του Surviror!

Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρατηρήθηκε το φαινόμενο τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, όπως επίσης και πληθώρα sites και blogs, να μεταδίδουν το ένα spoiler μετά το άλλο για το reality επιβίωσης.

Όλα αυτά, ωστόσο, μέχρι χθες, Τρίτη (04/04/2017).

Από νωρίς το πρωί, εκπομπές και ενημερωτικά portal, μετέδιδαν την «πληροφορία» πως στο επεισόδιο που θα προβαλλόταν το βράδυ κερδίζουν την ασυλία οι «Μαχητές».

Μάλιστα, τα «ρεπορτάζ» δεν σταματούσαν εκεί, καθώς έκαναν λόγο και για τους νικητές της προσωπικής ασυλίας, οι οποίοι για άλλους ήταν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Λάουρα Νάργες και για άλλους ο Μπο και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Όπως είναι λογικό, οι εν λόγω «πληροφορίες» μεταδόθηκαν γρήγορα μέσω των social media και όλοι περίμεναν το βράδυ να επιβεβαιωθούν για μια ακόμη φορά.

Λογάριαζαν, ωστόσο, χωρίς την εταιρεία παραγωγής του Survivor και τον ΣΚΑΪ , οι οποίοι - όπως όλα δείχνουν - πήραν δραστικά μέτρα κατά των διαρροών και κατάφεραν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη και να... ξεφτιλίσουν όλους όσοι έσπευσαν να το... πάρουν πάνω τους και να μεταδώσουν τις «πληροφορίες» για το χθεσινό επεισόδιο.

Για την ιστορία, νικητές της ασυλίας ήταν οι «Διάσημοι», προσωπική ασυλία από τους «Μαχητές» κέρδισαν οι Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Ορέστης Τσανγκ και προτεινόμενοι είναι οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Πάνος Αργιανίδης και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις