MEDIA

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Survivor| Νικητής: Το απόλυτο φαβορί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο παίκτης που απέκτησε χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές και αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος, είναι ο νικητής του φετινού Survivor!

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στο άλσος Βεΐκου, ανάμεσα σε εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως Ντάνος, αναδείχθηκε νικητής του Survivor και κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

19848818 10210882113023575 781926497 n

Ο «Μαχητής» Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αν και είχε μεγάλο γκελ στον κόσμο, τελικά κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Είμαι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έρχομαι από την Σκιάθο, είμαι 35 χρονών και είμαι προπονητής θαλάσσιου σκι».

Με αυτά τα λόγια συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά, στις 12 Φεβρουαρίου 2017, ο νικητής του Survivor 2017.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο παίκτης του reality επιβίωσης που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος; Μόλις λίγες ώρες αφότου είχε φτάσει στον Άγιο Δομίνικο από «Μαχητής» έγινε… «Διάσημος», αφού η ομάδα του – με ευρεία πλειοψηφία – αποφάσισε να… απαλλαγεί από την παρουσία του λόγω… ηγετικών τάσεων.

Η άφιξη στην ομάδα των «Διασήμων» είναι… ονειρική. Ο Αγγελόπουλος κερδίζει τη μία μονομαχία μετά την άλλη, φτιάχνει την καλύβα, ψαρεύει, κάνει δώρα στις συμπαίκτριές του και όλοι έχουν να πουν μόνο καλά για εκείνον. Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Σκιαθίτης παίκτης παύει να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλους και γίνεται ο Ντάνος, για παίκτες και τηλεθεατές.

Και… ξαφνικά, αλλάζουν όλα. Ο Ντάνος παύει να «έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας», γίνεται στόχος των συμπαικτών του τόσο στην παραλία όσο και στα «Συμβούλια του Νησιού» και η απομόνωση για τον Σκιαθίτη παίκτη ξεκινά.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκτά χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές. Οι χρήστες στα social media κάνουν λόγο για «κλίκα» που στόχο έχει να βγάλει εκτός του reality επιβίωσης τον πιο δυνατό παίκτη και όποιος καταφέρεται εναντίον του Ντάνου αντιμετωπίζει τον οργή του κόσμου και σύντομα βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Το… γόρδιο δεσμό για τις δύσκολες ημέρες του Ντάνου στην παραλία των «Διασήμων» λύνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, βγάζοντας υποψήφιο τον Στέλιο Χανταμπάκη μαζί με τον Αγγελόπουλο και ζητώντας από το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίσει. Ο Χανταμπάκης αποχωρεί και σειρά παίρνουν ο ένας μετά τον άλλο και οι υπόλοιποι της παρέας του.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα αλλάζουν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παύει ως… δια μαγείας να είναι συνεχώς προτεινόμενος προς αποχώρηση, έρχεται πιο κοντά με όλους τους συμπαίκτες που έχουν απομείνει, συνεχίζει να φέρνει τη μία νίκη μετά την άλλη για την ομάδα του και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, είναι ο νικητής του Survivor 2017.

O Ντάνος που «έκλεψε φαγητό και αντάλλαξε τα παπούτσια του», ο Ντάνος που «έχει ηγετικές τάσεις», ο Ντάνος «που δεν είναι αυτό που όλοι πιστεύουμε», ο Ντάνος που «φωνάζει τις κάμερες για να κάνει το σταυρό του».

Ο παίκτης πέρασε από… σαράντα κύματα, κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, η αγάπη του κόσμου με το πέρασμα των μηνών μεγάλωνε και έχει σήμερα πια έχει χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές… και 100.000 ευρώ!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Σχετικές ειδήσεις