MEDIA

Με Χρηστίδου αλλά χωρίς Μπουλέ το πρωινό του ΑΝΤ1!

Με Χρηστίδου αλλά χωρίς Μπουλέ το πρωινό του ΑΝΤ1!
Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε και τυπικά τα χέρια με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 για το πρωινό του καναλιού, ωστόσο η είδηση είναι ότι συμπαρουσιάστρια...

Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε και τυπικά τα χέρια με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 για το πρωινό του καναλιού, ωστόσο η είδηση είναι ότι συμπαρουσιάστρια του 11:00 με 13:00 θα είναι μόνο η Σίσσυ Χρηστίδου και όχι η Νάντια Μπουλέ.

Έτσι, παρά τα αρχικά σχέδια, που ήθελαν τον Γιώργο Παπαδάκη να κυριαρχεί στο πλατό μέχρι τη μία το μεσημέρι, ο δημοφιλής δημοσιογράφος θα περιοριστεί στο γνωστό του ωράριο.

Συγκεκριμένα, δέκα η ώρα το πρωί θα παραδίδει τη σκυτάλη στη Λίτσα Πατέρα, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να τη διαδέχεται μισή ώρα αργότερα. Στις 11 η ώρα, ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει μια καθαρά αυτόνομη εκπομπή έχοντας στο πλάι του, την Σίσσυ Χριστίδου.

Όσον αφορά την Νάντια Μπουλέ, πληροφορίες θέλουν να της έχει προταθεί ένα νέο πρότζεκτ που προορίζεται για την βραδινή ζώνη.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η ομάδα που θα πλαισιώσει τους δυο παρουσιαστές, καθώς προς το παρόν τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού ο Χρήστος Φερεντίνος θέλει να έχει ολοκληρωμένη άποψη για τους συνεργάτες του.