MEDIA

Όταν ο Σωτήρης Βετάκης… διδάσκει «ήθος», απειλώντας διαιτητές!

Όταν ο Σωτήρης Βετάκης… διδάσκει «ήθος», απειλώντας διαιτητές!

Αρέσκεται, είναι η αλήθεια, ο Σωτήτης Βετάκης, μέσα από πληθώρα κειμένων του κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης (δημοσιογραφικής) καριέρας του, να διδάσκει… ήθος, κατά τρόπο με τον οποίο ο ίδιος θεωρεί φυσικά σωστό.

Διότι, προφανέστατα, αντιλαμβάνεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο την «ποιότητα» του ήθους του και φρόντισε ξανά να επιβεβαιώσει όλους όσοι είναι σε θέση, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, να το αμφισβητούν.

Πώς; Με τον χειρότερο για εκείνον τρόπο. Εξαπολύοντας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αήθη φραστική και όχι μόνο επίθεση, εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης των ομάδων μπάσκετ Άρης Γλυφάδας – Τράχωνες, ενός αγώνα κατηγορίας mini, δηλαδή παιδιών 10-12 ετών…

Δεν άρεσε στον (δημοσιογράφο) Σωτήρη Βετάκη ένα σφύριγμα του διαιτητή και έσπευσε αρχικά να τον «στολίσει» με διάφορα κοσμητικά επίθετα και εν συνεχεία να του επιτεθεί, όταν εκείνος απέβαλλε τον προπονητή του Αρη, στριμώχνοντάς τον σε μια γωνία και απειλώντας τον για το μέλλον του στο χώρο της διαιτησίας: «Δεν ξέρεις τι σε περιμένει…» τον απείλησε, θέλοντας ξεκάθαρα να τον εκφοβίσει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αισθανόμενος πολύ δυνατός (;), προφανώς, ο (δημοσιογράφος) Σωτήρης Βετάκης, θέλησε να δώσει το καλό παράδειγμα και ως πατέρας, στο γιο του και τα υπόλοιπα παιδάκια που τώρα ξεκινάνε την επαφή τους με τον αθλητισμό, κάνοντας -κυριολεκτικά- bullying σε έναν νεαρό διαιτητή, επειδή -αν είναι δυνατόν- θεώρησε ότι αδίκησε τον Αρη Γλυφάδας.

Αλήθεια, η ΕΣΗΕΑ που τόσο πολύ «αγαπά» την τήρηση των κανόνων δεοντολογίας και την «αγαπά» απεριόριστα όταν βρίσκεται σε δεινή θέση ο (δημοσιογράφος) Σωτήρης Βετάκης, τι έχει να πει για όλα αυτά;