MEDIA

Δήλωση - βομβα: Όλες τόνε θέλετε, λούγκρες, τον ψηλό τον Κρητίκαρο! - Ποιος το είπε;

Δήλωση - βομβα: Όλες τόνε θέλετε, λούγκρες, τον ψηλό τον Κρητίκαρο! - Ποιος το είπε;
Συνεχίζεται ο σάλος για το ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, που παρουσιάζει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», μέσω της εκπομπής του θέλησε να διηγηθεί από την πλευρά του την βραδιά στις «Γραμμές», το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται - Η δήλωση που έκανε στο πλαίσιο της συμπάθειας που έχει στον Παύλο Πολάκη, πάγωσε τους πάντες

Επί λέξει όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης:

«Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν' ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ' ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral [...], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Δείτε το επίμαχο βίντεο από την ραδιοφωνική εκπομπή του Κραουνάκη

Αξίζει να θυμήσουμε ότι ο Παύλος Πολάκης - προ ημερών - «τα έσπασε» στο πρώτο τραπέζι πίστα, όπου καθόταν, ενώ χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο με ποικίλες φιγούρες και το απαραίτητο τσιγάρο στο στόμα, στο ρυθμό του «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου».

Η ιστορία αυτή είχε προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media γεγονός που ανάγκασε τον συνθέτη να «υπερασπιστεί» τον Παύλο Πολάκη.

To ζεϊμπέκικο του Πολάκη

Διαβάστε αναλυτικά:

Βίντεο: Ο Πολάκης χορεύει ζεϊμπέκικο στον Κραουνάκη: Να σκάσουν οι εχθροί μας