MEDIA

Εκπομπή πασίγνωστης παρουσιάστριας... πάτωσε με 0,8% τηλεθέαση!

Εκπομπή πασίγνωστης παρουσιάστριας... πάτωσε με 0,8% τηλεθέαση!
Δεν μακροημέρευσε η εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας.

Με τέτοια νούμερα, λογικό και επόμενο ήταν να «κοπεί».

Το Open του Ιβάν Σαββίδη έχει μπει πολύ δυνατά στην τηλεοπτική ζωή ωστόσο υπήρξε μια εκπομπή που απείλησε να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, αγγίζοντας το 0,8%!

Ποια εκπομπή ήταν αυτή;

Εκείνη της Τζωρτζέλας Κοσιαβά, η οποία το Νοέμβριο αντικατέστησε την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, φέρνοντας ωστόσο πολύ χαμηλά νούμερα. Κάτι το οποίο έφερε και το τέλος της εκπομπής.

Τα «Παιδιά από σπίτι» κατέγραψαν το ιστορικό χαμηλό 0,8% στο τέταρτο 15:45 – 16:00! Η γενική τηλεθέαση που έκανε είναι αισθητά καλύτερη, στο 2,2%, παρόλα αυτά όχι σε θέση να διεκδικήσει τη θέση της στο Open.

Πλέον αναζητείται η εκπομπή που θα πάρει την θέση της εκπομπής της Τζωρτζέλας ενώ η διοίκηση του Open δείχνει νωρίς-νωρίς πως δεν θα ανεχτεί μικρά νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ευχαριστώ όμως και όλους εσάς που μας στηρίξατε και ξέρουμε ποιοι μας στηρίξατε πραγματικά. Σας στέλνω πάρα πολλά φιλιά. Θα φιλήσω όμως την ομάδα μου γιατί ήμουν τέσσερις μήνες εδώ βιδωμένη, που είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορώ ούτε δευτερόλεπτο να σταθώ»