Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Big Brother - Spoiler: Η ποινή στην Άννα Μαρία και το «καυτό» φιλί της Σοφίας στον Κεχαγιά (vids)

Newsbomb

Ανατροπή υπήρξε από τον «Big Brother» στο live της Παρασκευής (06/11), όπου κανείς δεν περίμενε την έκπληξη της παραγωγής του ριάλιτι στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Άννα Μαρία, Ραμόνα και Χρήστος Βαρουξής άκουσαν από τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Η Άννα Μαρία στο live της Παρασκευής διέκοπτε συνεχώς τον παρουσιαστή λέγοντάς του πως δεν δέχεται την συγκεκριμένη απόφαση μη αποχώρησης. Οι συνεχείς παρεμβάσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη ενόχλησαν τον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος της έκανε παρατήρηση.

Αναφορικά με το σημερινό επεισόδιο (09/11) μία νέα εβδομάδα ξεκινά στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και οι εντάσεις ανάμεσα στην Άννα Μαρία και στη Ραμόνα συνεχίζονται. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής πέφτουν στα… πατώματα για την αρχηγία του σπιτιού. Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα;

Παράλληλα, Δημήτρης Κεγαχιάς και Σοφία Δανέζη πρωταγωνιστούν και πάλι στο σπίτι του Big Brother. Όπως αποκάλυψε το «Open» οι δυο παίκτες έρχονται… ακόμη πιο κοντά.

Μετά τους καυγάδες και τις ζήλιες, η Σοφία και ο Δημήτρης φαίνεται πως πλησιάζουν ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλον. Σύμφωνα με τα spoiler τo ζευγάρι θα ανταλλάξει ένα νέο «καυτό» φιλί μπροστά στις κάμερες του σπιτιού, ενώ φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα, δεν είναι τόσο ρόδινα για την Άννα Μαρία, η οποία θα δεχτεί ποινή και μάλιστα «βαριά», για παράβαση που έκανε και σχετίζεται με την άρνησή της να δεχτεί να συμμετέχει στην εβδομαδιαία αποστολή που θα της ανατεθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις με τα SMS στο 13033: Έρχεται «κόφτης» στους κωδικούς μετά το… ρεκόρ άθλησης!