Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Η εξομολόγηση της Ελένης Χαμπέρη για την αδερφή της που έχει φύγει από τη ζωή (video)

Newsbomb

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε για πρώτη φορά η Ελένη Χαμπέρη στο επεισόδιο της Τρίτης (11/5) στο Survivor

Η παίκτρια της μπλε ομάδας μίλησε στην προσωπική της συνέντευξη και με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην αδερφή της που έχει φύγει από την ζωή.

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν Πρώτη- Δευτέρα δημοτικού κάπου εκεί, ήμουν μαζί με την άλλη την αδερφούλα μου την Μαρία που είναι μικρότερη από εμένα και στο σπίτι είχαμε μία κορνίζα όπου ήταν ένα κοριτσάκι. Το οποίο ήταν η αδερφούλα μου, οι γονείς μου αποφάσισαν να μας πουν και να μας εξηγήσουν τι έχει γίνει με αυτή την αδερφούλα και δεν την έχουμε γνωρίσει. Η μεγαλύτερη αδερφή μου η Νίκη την είχε ζήσει, είχε μεγαλώσει μαζί της, την ήξερε. Εγώ γεννήθηκα μετά από εκείνη, μας είπαν οι γονείς μου ότι την λένε Ελένη και όταν ήταν 2 χρονών ο Θεούλης αποφάσισε να την πάρει.

Όταν μας το είπαν ήμουν πολύ χαρούμενη, χαιρόμουν με την αδερφή μου την μικρότερη και χοροπηδούσαμε πάνω στους καναπέδες και λέγαμε τέλεια έχουμε και άλλη αδερφούλα και είναι ψηλά πάνω στον ουρανό και πόσο τυχερές είμαστε το θυμάμαι πολύ έντονα σαν εικόνα. Έλεγα ότι μία ημέρα θα κατέβει θα την αφήσει ο Θεούλης και θα είναι εδώ μαζί μας. Τώρα συγκινούμαι γιατί σκέφτομαι πως μπορεί να αισθανόντουσαν οι γονείς μου τότε, όταν εγώ το αντιμετώπισα έτσι και πόσο δύσκολο μπορεί να ήταν για εκείνους και ο θάνατος να χάσουν το παιδάκι τους, αλλά και ότι έπρεπε να μας το μεταφέρουν. Χαίρομαι πάρα πολύ που όταν γεννήθηκα έδωσαν το όνομα της σε εμένα και χαίρομαι που είχα γύρω μου δυνατούς ανθρώπους που το αντιμετώπισαν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στοίχημα» για την ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των δραστών – Συγκροτήθηκε ομάδα 20 αστυνομικών