Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Big Brother 2: Παίκτης κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγωνίσματος (vid)

Newsbomb

Ο παίκτης έπεσε στο έδαφος και τρόμαξε τους συμπαίκτες του - Ο παίχτης Κώστας Στυλιανάκης ζαλίστηκε μετά από τις συνεχείς περιστροφές στο αγώνισμα του Big Brother 2.

Σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι παίκτες του Big Brother 2 το βράδυ της Τετάρτης (1/9). Οι παίκτες βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και καθισμένοι στις κούνιες στριφογυρνούσαν για αρκετή ώρα. Όταν η κούνια σταματούσε, οι παίκτες έπρεπε να διασχίσουν έναν μικρό διάδρομο ισορροπώντας σε έναν στύλο το «μάτι» του Big Brother.

Όταν ήρθε η σειρά του Κώστα Στυλιανάκη κάθισε στην κούνια η οποία άρχισε να στριφογυρνάει για αρκετή ώρα. Όταν αυτή σταμάτησε και ο παίκτης σηκώθηκε δεν κατάφερε να κάνει ούτε βήμα και κατέρρευσε.Οι γιατροί της παραγωγής έσπευσαν για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο παίκτης βρέθηκε εκτός αγωνίσματος, όμως επανήλθε στις συνήθειες του σπιτιού, μετά από την απαιτούμενη ξεκούραση. Οι 14 νέοι παίκτες του δεύτερου κύκλου του reality συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό την Κυριακή 29/8 αποκαλύπτοντας τις προσωπικές τους ιστορίες και τα συναισθήματά τους, λίγο πριν την είσοδό τους στο show.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δημοφιλής ράπερ

Mad Clip: Tα τελευταία post στο instagram - Εικόνες σοκ από το τροχαίο δυστύχημα

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Η τραγική ιστορία πίσω από το τσιμεντωμένο πτώμα- Η Μόνικα και ο No1 ύποπτος