Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Βαλάντης για Πετράκο: «Πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο»; (vid)

Newsbomb

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Βαλάντης για όσα αναφέρει τόσο καιρό ο Γρηγόρης Πετράκος σχετικά με τον κορονοϊό

Δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» έκανε ο Βαλάντης, ο οποίος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Γρηγόρη Πετράκο και τα όσα κατά καιρούς δηλώνει ο για τον κορονοϊό και τα εμβόλια.

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν με την δική μου πράξη, γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο.

Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα. Μισώ τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για να προωθήσουν δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μπορεί να μιλάω. Τώρα τελευταία μιλάνε για τον κύριο Πετράκο που είναι και συνάδελφός μου. Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής. Για ποιον λόγο λέει τώρα πως δεν ήταν; Μα ήταν. Όταν κατέβαζε έρευνες πως δεν ήταν ασφαλείς τα εμβόλια δεν έμπαινε σε διαδικασία να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο;

Ο Γρηγόρης Πετράκος πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν; Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφέροντα και τα ισοπεδώνει όλα. Δε τα μπορώ αυτά. Είναι υποκριτικά. Ο κόσμος πρέπει να γίνει λίγο πιο σοφός και να καταλαβαίνει τα πολιτικά εκτρώματα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βαλάντης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές