Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σπύρος Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: «Δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά» (vid)

Newsbomb

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω σοκαριστεί. Είναι απαράδεκτο», τόνισε ο ηθοποιός για την απόφαση του συναδέλφου του να κατεβάσει την παράσταση «Ρινόκερος».

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» με αποτέλεσμα αυτή να κατέβει.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, την περασμένη εβδομάδα, πως η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε εμβολιασμένους, ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε.

Οι συνάδελφοί του αντιδρούν με την κίνηση αυτή

Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε: «Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί».

Και πρόσθεσε: «Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

«Ο κορονοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», κατέληξε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Πώς μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Συγκλονιστικό βίντεο: Πώς μεταφέρθηκε στο «Παίδων» η 13χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο στο Κολωνάκι

Χριστούγεννα 2021: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές