Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Η Φάρμα: Συνεχίζονται τα «καυτά» φιλιά - Η απόφαση της αρχηγού που δεν περίμενε κανείς (videos)

Newsbomb

Η Φάρμα: Οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, συνεχίζονται...

Τον έρωτα τους ζουν μέσα στη «Φάρμα» η Αγγελική Ηλιάδη με τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Μετά τα «καυτά» φιλιά κάτω από τα σκεπάσματα στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/12), οι δυο τους αυτή τη φορά συνέχισαν τις τρυφερές στιγμές μπροστά στους άλλους συμπαίκτες τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μάλιστα, τις στιγμές αυτές τις σχολίασαν θετικά οι υπόλοιποι παίκτες πειράζοντας τους γι’ αυτό που ζουν.

Άλλωστε η Αγγελική Ηλιάδη στο χθεσινό επεισόδιο είχε δηλώσει ότι: ««Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ναι πως με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πιο κοντά, και είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο, αναπάντεχο θα έλεγα και εντάξει νιώθουμε πολύ ωραία».

Η Φάρμα: Ξάφνιασε τους πάντες η αρχηγός

Μία δύσκολη απόφαση έπρεπε να πάρει η Αθανασία Τσουμελέκα στη «Φάρμα», αφού ως αρχηγός της εβδομάδας, έπρεπε να ορίσει τον πρώτο μονομάχο.

Η ίδια αποφάσισε αυτήν την φορά να μην λειτουργήσει συναισθηματικά και ψήφισε τη Σάσα Μπάστα. Αυτή η απόφαση έκανε τους πάντες να ξαφνιαστούν καθώς οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Η Αθανασία λύγισε με την δύσκολη επιλογή που έπρεπε να κάνει ενώ το ίδιο συνέβη και με την Σάσα, που είπε: «Η Αθανασία κι η Αγγελική είναι οι κολλητές μου εδώ μέσα και τους είπα στην αρχή ότι, όταν έφυγα η κόρη μου έλεγε λέξεις κι όταν επιστρέψω θα μιλά. Αυτό με κάνει κακιά μαμά… Γενικά εγώ προτιμώ να λιποθυμήσω παρά να τα παρατήσω. Έτσι είμαι και στη ζωή μου. Έχω δώσει πολλές και δύσκολες μάχες και δεν θέλω να αποχωρήσω για να μην χαρούν εδώ μέσα άλλοι.»

Η Φάρμα: Ποια είναι η δεύτερη μονομάχος

Οι παίκτες οδηγήθηκαν στον αχυρώνα για να ψηφίσουν τη δεύτερη μονομάχο.

Έτσι από την διαδικασία προέκυψε ότι δεύτερη μονομάχος θα είναι η Χριστιάννα η οποία θα αγωνιστεί ενάντια στην Σάσα Μπάστα.

Μάλιστα, η Χριστιάνα απέσπασε 7 ψήφους τους περισσότερους που έχει πάρει κάποιος παίκτης μέχρι στιγμής.