Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σασμός: Ο «Νικηφόρος» έδωσε spoiler για το αποτέλεσμα του τεστ DNA (vid)

Newsbomb

Σασμός: Ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος υποδύεται τον «Νικηφόρο», μίλησε την Πέμπτη (12/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έδωσε ένα μικρό spoiler, για την πορεία της ιστορίας.

«Είμαστε σε μια πολύ ωραία ενότητα γενικότερα στον Σασμό αλλά και για τον Νικηφόρο είναι. Βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά του, αν και πολλοί τη χαρακτηρίζουν σκοτεινή. Εγώ δεν συμφωνώ. Είναι περισσότερο μια απόγνωση που βγαίνει από αυτόν τον ήρωα. Το ποτήρι ξεχείλισε και πλέον χρειάζεται απαντήσεις. Και ο κόσμος θέλει απάντηση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας και αποκάλυψε τι πρόκειται να συμβεί με το αποτέλεσμα του τεστ DNA.

«Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν τον φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν τελικά ο Νικηγόρος δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω καν. Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος», εξήγησε.

«Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα με τέτοιον τρόπο και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις, σε έναν κοινό δρόμο. Και φυσικά πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή».