Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Φαίη Σκορδά: «Αυτό που έκανε o Γιώργος Αγγελόπουλος στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου»

Newsbomb

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την είσοδό του στη «Γη της Ελιάς», για το Survivor, αλλά και για την προσωπική του ζωή - H Φαίη Σκορδά διαφώνησε με τη στάση του ηθοποιού.

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Ο νικητής του πρώτου Survivor, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την είσοδό του στη σειρά, «Γη της Ελιάς», για το Survivor, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν αντιλαμβάνομαι τα σχόλια που μου κάνουν για την υποκριτική και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτιούνται μόνο για μένα. Συμμετέχω τα τελευταία τρία χρόνια κάπου, προσπαθώ να παρουσιαστώ όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος για το οποιαδήποτε βήμα, που αυτή τη στιγμή είναι η Γη της Ελιάς», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και συνέχισε: «Δεν βλέπω Survivor. Δεν περίμενα να ξεκινήσει το Survivor για να σκεφτώ αν θα πάω, ήταν ξεκάθαρη απόφασή μου να μην πάω από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εφικτός για εμένα να λείπω, πέντε και έξι μήνες, ειδικά για έναν τέτοιο λόγο».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Δήμητρα Βαμβακούση, με τον ίδιο να απαντά με εκνευρισμό, κάνοντας την ίδια ερώτηση στην ρεπόρτερ για την προσωπική της ζωή.

«Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μουστάκη, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.

Η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια είπε ενοχλημένη: «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο».

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Σχετικές ειδήσεις

Σκορδά-Λιάγκας: Έχεις δει πώς έφτιαξαν τις πολυτελείς κατοικίες τους;

Φαίη Σκορδά: «Τους είπα η μαμά είναι έγκυος» - Συγκίνηση στην εκπομπή της

Ηλίας Βαλάσης: Σταυροκοπήθηκε όταν είδε την Φαίη Σκορδά -«Είσαι πολύ όμορφη και οι μέρες νηστίσιμες»