Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor 2024 – Πρίαμος: «Καρφιά» σε Αντωνά και Δαλάκα – «Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος»

Newsbomb

Survivor: Φουντώνουν οι κόντρες εντός και εκτός παιχνιδιού 

Τηλεοπτική πραγματικότητα αποτελεί ξανά εδώ και λίγες ημέρες τo Survivor που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Μάριος Πρίαμος, ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του ριάλιτι που πρωταγωνίστησε και στο All Star δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα βλέπει μέσα από τα social media.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Δευτέρας 8/1 ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter με αφορμή μια συνομιλία της Κατερίνας Δαλάκα με την Μαρία Αντωνά, όπου σχεδίαζαν τα ματσαρίσματά τους και εκεί η γνωστή αθλήτρια είπε: «Όποια και να πάρεις, την έχεις».

«Όποια και να πάρεις, την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Πέρυσι τι έλεγες; Τι έλεγες… αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα. Canceled», έγραψε ο Μάριος Πρίαμος στην ανάρτησή του.

Απόψε αποκαλύπτεται ο MVP παίκτης της εβδομάδας

Δυναμικά και με πρωτιά συνέχισε την πορεία του στις μετρήσεις τηλεθέασης το Survivor το οποίο χθες βράδυ ήταν πρώτο στο γενικό σύνολο του κοινού με ποσοστό 24,6% και στο δυναμικό κοινό με 22,2%.

Παρά τη βελτιωμένη απόδοση των Μπλε στο «Survivor», η χθεσινή δεύτερη ήττα των Μαχητών έφερε και μία ακόμα υποψηφιότητα από την ομάδα τους με το όνομα του Rob James να είναι αυτό που αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις απόψε όμως θα μάθουμε και το όνομα του MVP της εβδομάδας. Ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη παίκτρια θα υποδείξει την 4η υποψηφιότητα η οποία μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα. Μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι η Δώρα και ο Rob James, όμως σύμφωνα με τους νέους κανόνες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να είναι του ίδιου φύλου.

Πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα και ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι που αύριο θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor;