ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μάθε τα πάντα για τη Βρετανική Πιστοποίηση NCFE!

Μάθε τα πάντα για τη Βρετανική Πιστοποίηση NCFE!

Η κορυφαία βρετανική πιστοποίηση NCFE δίνει «προστιθέμενη αξία» στο επίπεδο της εκπαίδευσης των σπουδαστών, συμβάλλοντας σημαντικά στη μετέπειτα επαγγελματική τους επιτυχία!

Τι σημαίνει όμως πρακτικά αυτό;

Κάθε κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης (από δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ) μπορεί να αναζητήσει εργασία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο όχι παγκοσμίως… Και αυτό γιατί τα κρατικά πτυχία των ΙΕΚ αναγνωρίζονται από τον κρατικό φορέα που τα εκδίδει και αντιστοίχως από την Ένωση στην οποία ανήκει το κράτος αυτό, αλλά μέχρι εκεί! Η Βρετανική Πιστοποίηση NCFE λοιπόν, ως ένα δίπλωμα εξειδίκευσης που αναγνωρίζεται παγκοσμίως, παρέχει στους καταρτισμένους σπουδαστές τα προσόντα για αναζήτηση εργασίας διεθνώς, αλλά και για περαιτέρω σπουδές σε όλον τον κόσμο.

Γιατί ένας σπουδαστής χρειάζεται την πιστοποίηση αυτή;

O NCFE, ως ένας Παγκοσμίως Αναγνωρισμένος Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης Προσόντων, αναβαθμίζει το πτυχίο των αποφοίτων όλων των Τομέων Σπουδών, επιτρέποντας στον κάτοχο της πιστοποίησης να διεκδικήσει ανώτερες θέσεις στο αντικείμενό του, όχι μόνο στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Ο NCFE αριθμεί 170 και πλέον έτη λειτουργίας -με έτος ίδρυσης το 1848 στα Ινστιτούτα Βοημίας της Μηχανικής (NUMI)- και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς της Βρετανίας, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών, με προγράμματα εξειδίκευσης σε πολυάριθμες ειδικότητες.

Εκατομμύρια σπουδαστές, με την απόκτηση του βρετανικού διπλώματος NCFE, έχουν εδραιωθεί στην αγορά εργασίας και συνεχίζουν να ανελίσσονται στον επαγγελματικό στίβο σε υψηλές και απαιτητικές θέσεις.

NCFE: Το ατού που πρώτο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφάλισε για τους σπουδαστές του!

Η επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των αποφοίτων του, καθώς και η πρακτική άσκηση των σπουδαστών του στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, σε συνδυασμό φυσικά με την παροχή υψηλά ποιοτικής κατάρτισης, αποτελούν πρωτεύοντες στόχους του επιτυχημένου εκπαιδευτικού μοντέλου που ακολουθεί το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εφοδιάζει τους σπουδαστές του με ισχυρά «όπλα» για την αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διαβάθμισης του πτυχίου τους με την κορυφαία βρετανική πιστοποίηση NCFE που αναγνωρίζεται παγκοσμίως!

Για παράδειγμα, ένας απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)», έχοντας παρακολουθήσει το πρόγραμμα του NCFE και περνώντας τις εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης, ανεβάζει το επίπεδο του διπλώματός του σε «Executive Chef», γεγονός που του ανοίγει τις «πόρτες» για εργασία σε gourmet εστιατόρια και 5άστερα ξενοδοχεία με υψηλότερες απολαβές, παγκοσμίως!

Τη συνεργασία με τον Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης NCFE, εξασφάλισε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, έπειτα από αξιολόγηση του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας μεταξύ άλλων εκπαιδευτικών φορέων, σε επίπεδο:

  • παροχής εξειδικευμένων σεμιναρίων και διαλέξεων
  • καθηγητών καταξιωμένων στην αγορά εργασίας, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία
  • επαγγελματικής αποκατάστασης, που αποδεικνύεται από τον μεγάλο αριθμό των αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ που όχι μένουν μπαίνουν άμεσα μετά την αποφοίτησή τους στην αγορά εργασίας, αλλά σημειώνουν και επαγγελματική επιτυχία

Αυτόν τον Σεπτέμβριο ΠΕΣ ΝΑΙ στο ανταγωνιστικό «πακέτο» εκπαίδευσης που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ (σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη) στους νέες και νέες που το επιλέγουν, με εχέγγυα την πείρα ετών στον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, τους χιλιάδες επιτυχημένους αποφοίτους του, αλλά και τις πρωτιές των σπουδαστών του, οι οποίοι αποσπούν κάθε χρόνο τις περισσότερες διακρίσεις και βραβεύσεις σε όλους τους τομείς σπουδών!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΗΜΕΡΑ, επαγγελματίας ΑΥΡΙΟ! BELIEVE.

Σπούδασε ΣΗΜΕΡΑ δίπλα στους καλύτερους σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη, με ένα click στο: https://www.iekalfa.gr/epikoinwnia/ και γίνε αυτό που ονειρεύεσαι!

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ θέση στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου, με επιδότηση διδάκτρων 40% :

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406