ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Coca-Cola «ζωντανεύει» τα Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας

Η Coca-Cola «ζωντανεύει» τα Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας

Φέτος γινόμαστε όλοι μικροί Αη Βασίληδες και νιώθουμε τη χαρά της προσφοράς … αρκεί να κάνουμε μία βόλτα στο περίπτερο της Coca-Cola στην Πλατεία Συντάγματατος.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος. Εκεί, στην καρδιά της Αθήνας, η Coca-Cola «ζωντανεύει» τα Χριστούγεννα μέσα από τη φωταγώγηση και το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, της Πλατείας Συντάγματος και της Οδού Πανεπιστημίου που έχει αναλάβει στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την Πόλη σου». Παράλληλα, η εταιρεία στολίζει και τη Στοά Σπύρου Μήλιου, όπου λειτουργεί και το Coca-Cola Pop-Up Store για χριστουγεννιάτικες αγορές.

Φέτος, η Coca-Cola «ζωντανεύει» τα Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας και δημιουργεί μια χαρούμενη, φωτεινή και συμμετοχική εμπειρία για όλους. Ο στολισμός και φωτισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και της Πλατείας Συντάγματος στήνουν ένα μοναδικό σκηνικό που απογειώνει την ατμόσφαιρα των ημερών με φωτεινές αντανακλάσεις, που δημιουργούν εκατοντάδες καθρέφτες, ακόμα και στο φως της ημέρας, ενώ τα κινούμενα φώτα και στολίδια σε κόκκινο και χρυσό χρώμα μάς μεταφέρουν στα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, δίνοντας ένταση και κίνηση στην καρδιά της Αθήνας. Αντίστοιχα, ο σχεδιασμός του φωτισμού στην Οδό Πανεπιστημίου αναδεικνύει τις ομορφιές της πόλης, με το διάκοσμο να εμπνέεται από την περίοδο του Αθηναϊκού Μοντερνισμού (Art Deco). Ο φωτισμός λειτουργεί αρμονικά με την αρχιτεκτονική των κτηρίων, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά τους μοτίβα και μετουσιώνοντας τις γεωμετρικές τους φόρμες σε εκλεπτυσμένο εορταστικό διάκοσμο, ο οποίος εναρμονίζεται με την ιστορία και κληρονομιά της Πανεπιστημίου.

Και επειδή τις γιορτινές ημέρες, η χαρά έχει ακόμη περισσότερη αξία όταν τη μοιράζεσαι, η Coca-Cola μάς καλεί να κάνουμε μια βόλτα και στο περίπτερό της στην Πλατεία Συντάγματος και να μεταμορφωθούμε σε μικρούς… Αη Βασίληδες. Πώς; Αρκεί να γράψουμε μια ευχητήρια κάρτα, να στολίσουμε ένα δεντράκι ή να τυλίξουμε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Κάθε δώρο που, όλοι μαζί, τυλίξαμε