ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΝΝ Hellas και το Junior Achievement Greece δίπλα στους μαθητές

Η ΝΝ Hellas και το Junior Achievement Greece δίπλα στους μαθητές

Η ΝΝ Ηellas σε συνεργασία με το JA Greece, προσφέρουν σε επιπλέον 500 μαθητές από όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα πρόσβασης από το σπίτι στο ψηφιακό πρόγραμμα «My Career».

Το «My Career» είναι μια καινοτόμα πρωτοβουλία, η οποία που έχει ήδη στηρίξει 650 νέους στην κατανόηση των δεξιοτήτων τους, με σκοπό τη συνειδητή επιλογή του μελλοντικού τους επαγγέλματος.

Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές μεταξύ 10 Απριλίου μέχρι και 10 Μαΐου 2020, μέσω της συγκεκριμένης φόρμας (Google form). Θα δοθεί προτεραιότητα σε μαθητές της ελληνικής περιφέρειας.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «My Career», οι νέοι αποκτούν πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο, καθώς επίσης και στο online τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως υποστήριξης των συμμετεχόντων, θα υλοποιηθεί webinar καθοδήγησης στην επιλογή της επαγγελματικής τους πορείας.

Παράλληλα, η NN Hellas θα δωρίσει μέσω κλήρωσης tablets σε όσους δηλώσουν συμμετοχή, συμβάλλοντας έτσι στην κάλυψη των αναγκών τους σε τεχνολογικό εξοπλισμό.