ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ζούμε Αλλιώς και βγαίνουμε κερδισμένοι κάθε στιγμή

Ζούμε Αλλιώς και βγαίνουμε κερδισμένοι κάθε στιγμή

Απογεύματα στο μπαλκόνι, βραδιές γαστρονομίας στο σπίτι, εικονικές συναντήσεις με την παρέα, online shopping και φυσικά, food delivery με το «άγγιγμα» μιας οθόνης.

 

Της Σοφίας Μαυραντζά

Σήμερα ζούμε αλλιώς και προσαρμόζουμε τις ανάγκες μας στη νέα καθημερινότητα. Ωστόσο, όσο και αν η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει τους τελευταίους δύο μήνες, συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή, αξιοποιώντας στο έπακρο τις πλέον σύγχρονες επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ακόμη και αν οι ανάγκες μας διαφέρουν όμως, σε ό,τι αφορά στα νέα δεδομένα στη ζωή μας, το ζητούμενο είναι ένα: Να μπορούμε να ζούμε κάθε στιγμή περισσότερα με ασφάλεια. Και την περίοδο που διανύουμε ασφάλεια Anytime, σημαίνει χαρά και αισιοδοξία.

Όλοι μας θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς, να είμαστε προστατευμένοι και να μοιραζόμαστε μια καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη. Διότι μπορεί σήμερα να Ζούμε Αλλιώς, αλλά συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε παροχές και υπηρεσίες και μάλιστα κάθε στιγμή.

Στη δική μου περίπτωση, τώρα που περνάω περισσότερο χρόνο στο σπίτι, προσπαθώ να αξιοποιώ κάθε διαθέσιμη επιλογή για να αναβαθμίζω και να διευκολύνω την καθημερινότητά μου. Τώρα το μπαλκόνι του σπιτιού μου είναι το νέο μου «στέκι» για καφέ. Τώρα επίσης κάνω όλες μου τις συναλλαγές online, φροντίζω για την περιποίησή μου μέσω διαδικτύου, ενώ αρκεί ένα «κλικ» ή ένα «άγγιγμα» στην οθόνη του smartphone μου για να φτάσει στην πόρτα μου ή τα σπίτια των φίλων μου το αγαπημένο μου φαγητό. Το ίδιο εύκολα φροντίζω σήμερα online και την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου με την Anytime.

Διότι πέρα από ασφάλεια, η ζωή στο σπίτι θέλει απαραιτήτως και καλό φαγητό και τα καλά νέα είναι πως εκτός από έκπτωση 15% για όλα τα νέα συμβόλαια, με κάθε νέο συμβόλαιο η Anytime μας προσφέρει έκπτωση 10 ευρώ στο efood!

Σήμερα, λοιπόν, Ζούμε Αλλιώς, αλλά συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε παροχές και υπηρεσίες, να βγαίνουμε κερδισμένοι και να αισθανόμαστε ασφαλείς κάθε στιγμή!

Δες το βίντεο που ακολουθεί για να μάθεις και εσύ πώς θα απολαμβάνεις κάθε στιγμή περισσότερα και φυσικά, πώς θα έχεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το αγαπημένο σου φαγητό, όπου κι αν βρίσκεσαι.