ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μια ελληνόκτητη εταιρεία στην κορυφή της διαχείρισης κτηρίων

Μια ελληνόκτητη εταιρεία στην κορυφή της διαχείρισης κτηρίων

Η Globe Williams International είναι ιδιαίτερα υπερήφανη, καθώς κατατάσσεται πλέον στις 40 μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης κτηριακών εγκαταστάσεων έπειτα από μελέτη της Drees & Sommer και της RICS.

Η Drees & Sommer, ένας από τους πιο αξιόπιστους και καθιερωμένους αυτόνομους οργανισμούς σε συνεργασία με την RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) έχουν εκπονήσει την συγκεκριμένη μελέτη , σύμφωνα με την οποία η Globe Williams International συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης κτηριακών εγκαταστάσεων στην περιφέρεια της EMEA (Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής) με κριτήριο τον συνολικό κύκλο εργασιών, τα έσοδα, τους πελάτες, το προσωπικό (άμεσα και έμμεσα σχετιζόμενο), το μέγεθος και την επιρροή στην αγορά!

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την GWI η είσοδος της εταιρείας ανάμεσα σε τέτοιους εξέχοντες οργανισμούς. Η αναγνώριση, βέβαια, της εταιρείας μας έρχεται ως αποτέλεσμα της επίπονης εργασίας, της άρτιας εκπαίδευσης και εξειδίκευσης , του ήθους και των αξιών των ανθρώπων μας σε όλον τον πλανήτη καθώς και του οργανωμένου και αποτελεσματικού δικτύου συνεργατών, προμηθευτών και εργολάβων μας.

Η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας ύστερα από 20 συναπτά έτη δραστηριοποίησης στον συγκεκριμένο χώρο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνετέλεσαν και συντελούν σ αυτήν την προσπάθεια, ενισχύοντας το κύρος, την αξιοπιστία μας αλλά και την επιρροή μας στον χώρο του Total Facility Management παγκοσμίως.