ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα τέσσερα resolutions που θα φέρουν κάτι καλύτερο το 2021

Τα τέσσερα resolutions που θα φέρουν κάτι καλύτερο το 2021

Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο θα θυμόμαστε την πανδημία που ξέσπασε μέσα στο 2020: Σε συνθήκες καραντίνας και κοινωνικής αποστασιοποίησης αντιληφθήκαμε ποια πράγματα έχουν αληθινή σημασία στη ζωή μας.

Όλη η χρονιά κύλησε σε ένα μόνιμο reality check και για αυτό, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για το 2021, του οποίου τις πρώτες μέρες διανύουμε ήδη.

Για τη νέα χρονιά, λοιπόν, οφείλουμε να συντονιστούμε στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να αναζητήσουμε κάτι καλύτερο, μέσα από τους στόχους που θα θέσουμε. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς, με το πρακτικό design και την ευρεία γκάμα γεύσεων, ώστε σε κάθε στιγμή του 2021 να έχουμε αυτή που μας ταιριάζει.

Ένα ταξίδι

Ποιος να το έλεγε ότι θα ερχόταν μια εποχή κατά την οποία ακόμα και το πιο κοντινό ταξίδι εντός της Ελλάδας θα είχε κορυφαία θέση ανάμεσα στα resolutions μια νέας χρονιάς; Συμβαίνει όμως κι εμείς οφείλουμε να μην χάνουμε την αισιοδοξία μας και να καταστρώνουμε σχέδια για τα μέρη τα οποία θέλουμε να επισκεφθούμε μέσα στο 2021. Φυσικά, οι ατμιστές δεν θα ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί μας και ένα myblu. Μετά από αρκετούς μήνες, λοιπόν, που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με την ευκολία του παρελθόντος, επιβεβαιώνεται η αλήθεια της φράσης «σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι». Ένα ταξίδι, επομένως, όσο κοντινό και είναι, ακόμα και για μια μονοήμερη εκδρομή: Αυτός ας είναι ο στόχος μας για το νέο έτος. Αν το καταφέρουμε σημαίνει ότι θα έχουμε αφήσει αρκετά πίσω μας την πανδημία!

Αποταμίευση

Αναμφίβολα το 2020 ήταν μια χρονιά δύσκολη οικονομικά για πολλούς από εμάς και ο οποιοσδήποτε οικονομικός προγραμματισμός για το 2021, φαντάζει παρακινδυνευμένος. Κι όμως, ακόμα και αυτό το περιβάλλον μπορεί να φέρνει κάτι καλύτερο, διότι λόγω της καραντίνας έχουν μειωθεί πολλά από τα πάγια έξοδά μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, μια λεπτομερή καταγραφή των εξόδων μας, τόσο σε καθημερινή όσο και μηνιαία βάση, και θα δούμε ότι τελικά ίσως να έχουμε περιθώριο να κάνουμε εκείνο το όμορφο δώρο στον εαυτό μας, το οποίο πριν την καραντίνα ήταν έξω από τις οικονομικές μας δυνατότητες.

Νέες γνώσεις και δεξιότητες

Μία ακόμα θετική πλευρά της πανδημίας είναι η εξοικείωση που αποκτήσαμε με τα διαδικτυακά σεμινάρια. Φυσικά, πολλά από αυτά ήταν διαθέσιμα και πριν από την πανδημία, όμως πλέον σχεδόν όλοι οι φορείς, από εργαστήρια μέχρι δημοφιλείς πλατφόρμες e-learning, έχουν εμπλουτίσει σημαντικά τις διαθέσιμες επιλογές τους. Ας βρούμε κάτι που μας συναρπάζει, κάτι για το οποίο ξέρουμε ελάχιστα ή τίποτα και ας αφιερώσουμε μέρος του χρόνου μας για να μάθουμε κάτι νέο ή να εμβαθύνουμε τις ήδη υφιστάμενες γνώσεις μας. Μπορεί να είναι κάποιες δεξιότητες που θα είναι χρήσιμες στην εργασία μας ή ένα τελείως νέο χόμπι, όπως η κηπουρική. Συνηθίζουν, άλλωστε, να λένε ότι για να καταλάβεις αν μια χρονιά ήταν εποικοδομητική, το μόνο που έχεις να κάνει είναι να μάθεις τόσα για ένα αντικείμενο ή τομέα που σε ενδιαφέρει, ώστε να νιώθεις ότι δεν ήξερες απολύτως τίποτα για αυτό, μόλις πριν από έναν χρόνο.

Κάτι καλύτερο στην καθημερινότητά μας

Το 2021 χρειάζεται θετική διάθεση και ενέργεια, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις που θα φέρει. Όπως γράψαμε και παραπάνω, εδώ τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα με σύμμαχο το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς, το οποίο έφερε το «Κάτι Καλύτερο» στην πράξη για τους ενήλικους ατμιστές. Μέσα σε έναν μόλις χρόνο από την κυκλοφορία του έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του. Και πώς να μην τα καταφέρει, όταν διαθέτει ευκολία στη χρήση, πιστοποιημένη ασφάλεια και μεγάλη ποικιλία στις γεύσεις; Οι ενήλικοι ατμιστές ήδη γνωρίζουν πως με ένα απλό κλικ, δίνουν στο άτμισμά τους τη γεύση που θέλουν, επιλέγοντας ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικές γεύσεις και τρία επίπεδα νικοτίνης: Menthol 1,6% με γεύση μέντα, Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο, Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα, Tobacco 1,6%, Tobacco 0,8%, Tobacco Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, Blue Ice 0,8% με αίσθηση δροσιάς και Blue Ice 0% με μηδέν νικοτίνη. Επιπλέον, οι κομψές συσκευές myblu, που είναι διαθέσιμες σε πέντε χρώματα, έχουν ημερήσια αυτονομία με μόλις 30 λεπτά φόρτισης.

Τελικά, δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε μακριά για να κάνουμε πράξη τους στόχους μας τη νέα χρονιά. Η υπόσχεση για «Κάτι Καλύτερο» το 2021 βρίσκεται στο χέρι μας, όπως δηλαδή συμβαίνει και με το αγαπημένο μας myblu, το οποίο έφερε κάτι καλύτερο στο άτμισμα και μάλιστα, με αποδείξεις.