ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες της ΔΕΛΤΑ: Tο μέλλον που εδράζεται στην παράδοση

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες της ΔΕΛΤΑ: Tο μέλλον που εδράζεται στην παράδοση

Κανείς δεν πάει μπροστά αν δεν κοιτάξει πίσω. Αυτές είναι οι αξίες μας, που κάνουμε μνήμες και διατηρούμε καθημερινά ως πλοηγό στη ζωή μας. Αυτά που επιλέγουμε να βάλουμε στο τραπέζι μας, αυτά που επιλέγουμε για την οικογένεια μας, αυτά που έρχονται από μικρούς Έλληνες παράγωγους, που δίνουν ζωή στην ελληνική περιφέρεια.

Η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά στηρίζει το έργο που κάνουν οι μικροί Έλληνες παραγωγοί και συνεχίζει να τους στηρίζει, με δύο νέες γευστικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα.

Δεν είναι, όμως, μόνο το προϊόν αλλά και η συσκευασία: το φρέσκο βιολογικό και το φρέσκο κατσικίσιο γάλα συμπληρώνονται και με την επιλογή πιο φιλικής για το περιβάλλον συσκευασία με ανακυκλωμένο πλαστικό έως και 35% rPet.

Επιπροσθέτως, η ΔΕΛΤΑ φέρνει μια ακόμη καινοτομία στη νέα συσκευασία, το μεταλλικό καπάκι που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος.

Η συνεργασία και η στήριξη των μικρών παραγωγών, η προσθήκη νέων προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, σε νέες συσκευασίες φιλικές στο περιβάλλον, ενισχύουν τη στρατηγική επιλογή της ΔΕΛΤΑ, καθώς στο DNA της έχει την επιστροφή στις αξίες που διαχρονικά μας οδήγησαν στο σήμερα και εξακολουθούν να αποτελούν οδηγό για την επόμενη μέρα.