ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς το streaming αναβαθμίζει τώρα ακόμη περισσότερο την καθημερινή μας ψυχαγωγία!

Πώς το streaming αναβαθμίζει τώρα ακόμη περισσότερο την καθημερινή μας ψυχαγωγία!

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του χειμώνα, η επιθυμία μας να απολαύσουμε λίγο περισσότερο τη ζεστασιά του προσωπικού μας χώρου εντείνεται. Αυτό σημαίνει πως αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να ψυχαγωγηθούμε εντός, αφορμές για να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε σημείο συνάντησης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ομολογουμένως, οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές, τα αριστουργηματικά έργα του παγκόσμιου κινηματογράφου και οι αγώνες των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους δίνουμε ραντεβού στο σαλόνι του σπιτιού μας, θέλοντας να βιώσουμε όλοι μαζί μία διασκεδαστική εμπειρία θέασης, η οποία θα μας φέρει πιο κοντά. Άλλωστε, σήμερα αρκεί μία σύγχρονη streaming πλατφόρμα, για να έχουμε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε «πλούσιο» και συναρπαστικό περιεχόμενο, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο και ηλικιακή ομάδα.

Παρόλα αυτά, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι εκτός από μοναδικές, παρεΐστικες στιγμές διασκέδασης, το streaming αποτελεί για εμάς και μία απολαυστική συντροφιά μέσα στην καθημερινότητα, έναν τρόπο για να επενδύουμε τον ελεύθερο χρόνο μας σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να «ταξιδεύουμε» σε μακρινούς κόσμους, ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω αναλύουμε πώς το streaming εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ψυχαγωγίας, ενώ αποκαλύπτουμε τη σύγχρονη πλατφόρμα ΕΟΝ και τις λειτουργίες της, που υπόσχονται να μας χαρίσουν ακόμη πιο απολαυστικές εμπειρίες θέασης.

Όταν το αγαπημένο μας πρόγραμμα συμβαδίζει με την καθημερινότητά μας

Ο λόγος που το streaming μετατράπηκε από συνήθεια σε καθημερινή… λατρεία, είναι το γεγονός πως μας προσφέρει «πλούσιο» περιεχόμενο, το οποίο ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και ικανοποιεί όλα τα μέλη μίας οικογένειας. Για παράδειγμα, πλέον τα παιδιά δεν χρειάζεται να περιμένουν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου για να παρακολουθήσουν σειρές κινουμένων σχεδίων, ενώ εμείς δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για το αν θα προλάβουμε την έναρξη της αγαπημένης μας σειράς, αφού έχουμε στη διάθεσή μας αναρίθμητους τίτλους on demand. Τα καλά νέα, βέβαια, δεν τελειώνουν εδώ, αφού χάρη στη streaming πλατφόρμα EON της Nova, μπορούμε να παρακολουθούμε τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά προγράμματα, ακόμη και 7 ημέρες μετά την προβολή τους. Με λίγα λόγια, ακόμη και τις ημέρες που η καθημερινότητα ανεβάζει… ταχύτητα και οι υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας σειρά, εμείς έχουμε τη δυνατότητα να την απολαύσουμε από την αρχή, κάνοντας rewind ή pause, χάρη στη λειτουργία Catch Up 7 ημερών.

Μία σύγχρονη πλατφόρμα streaming που χρησιμοποιείται από όλα τα μέλη της οικογένειας

Μία από τις αγαπημένες μας οικογενειακές δραστηριότητες είναι τα σπιτικά σινεφίλ απογεύματα, που όλοι μαζί συγκεντρωνόμαστε στο σαλόνι. Και η αλήθεια είναι ότι δίχως τις τεχνολογίες που μας προσφέρει μία σύγχρονη streaming πλατφόρμα, ίσως αυτά τα οικογενειακά απογεύματα να μην ήταν τόσο απολαυστικά. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό πλεονέκτημα που μας προσφέρει μία streaming πλατφόρμα, όπως η EON. Το σημαντικότερο είναι πως μέσα από τη δημιουργία εξατομικευμένων προφίλ, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαφορετικά προφίλ, ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειάς μας και έτσι, να απολαμβάνουμε ταινίες, σειρές, καθώς και live περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στα γούστα μας, από όποια συσκευή επιθυμούμε. Επιπλέον, με την ΕΟΝ kids, μπορούμε να παρέχουμε στα μικρά μας ένα εύχρηστο και ασφαλές περιβάλλον, μέσα από το οποίο θα παρακολουθούν συναρπαστικό περιεχόμενο, κατάλληλο για την ηλικία τους, με ταινίες και σειρές που πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι τους ήρωες. Την ίδια στιγμή δε, εμείς είμαστε ήσυχοι για το περιεχόμενο που βλέπουν τα μικρά μας, καθώς το προφίλ τους προστατεύεται μέσω γονικού ελέγχου.

Τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και live περιεχόμενο διαθέσιμα για θέαση ανά πάσα στιγμή

Η μεγάλη αλλαγή που έφερε το streaming στην καθημερινότητά μας, ήταν πως μας έδωσε πρόσβαση σε «πλούσιο» On demand περιεχόμενο από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Κάπως έτσι, μας έβαλε στη διαδικασία να αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με το… τηλεκοντρόλ και να αποκτήσουμε λίγο πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή του περιεχομένου, στο οποίο αφιερώνουμε τον ελεύθερό μας χρόνο. Αλήθεια όμως, πόσο πιο απολαυστική θα ήταν αυτή η καθημερινή streaming «ιεροτελεστία», αν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε τα live προγράμματα, όπως τους αγώνες του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ, έχοντας τη δυνατότητα να πατήσουμε «pause» στη μέση του προγράμματος; Κι όμως κάτι τέτοιο είναι πλέον εφικτό, χάρη στην πλατφόρμα EON από τη Nova, η οποία μας επιτρέπει να διακόπτουμε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και το live περιεχόμενο, ώστε να μην χάνουμε δευτερόλεπτο από το αγαπημένο μας πρόγραμμα.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να κάνουμε ακόμη πιο απολαυστική την καθημερινότητά μας, η ψυχαγωγία μας είναι ένας τομέας στον οποίο οφείλουμε να επενδύσουμε. Πώς θα τα καταφέρουμε; Αξιοποιώντας το «πλούσιο» περιεχόμενο της EON και τις καινοτόμες λειτουργίες αυτής της νέας streaming πλατφόρμας, που υπόσχονται να αναβαθμίσουν τις καθημερινές, σπιτικές στιγμές ψυχαγωγίας που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

#TurnYourEONTV #newNOVA #Nova #everywhereNOVA #EONTV