ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί ένα smartphone είναι το ιδανικό δώρο τεχνολογίας για τις γιορτές

Γιατί ένα smartphone είναι το ιδανικό δώρο τεχνολογίας για τις γιορτές

Οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε καθημερινά στο «κυνήγι» της ευτυχίας.

Ωστόσο, αυτό που συχνά ξεχνάμε, καθώς ψάχνουμε να βρούμε όλα όσα μπορούν να μας συστήσουν την πραγματική ευτυχία, είναι ότι η ομορφιά βρίσκεται σε κάθε στιγμή της ζωής μας!

Διότι ευτυχία μπορεί να είναι ένα τηλεφώνημα από έναν καλό μας φίλο, μία φωτογραφία στο κινητό που φέρνει στον νου μας κάποιες από τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας, μία βιντεοκλήση με την οικογένειά μας, το να χαλαρώνουμε έπειτα από απαιτητική ημέρα, παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά ή απολαμβάνοντας gaming στιγμές με φίλους μας.

Με λίγα λόγια, η ευτυχία είναι στο χέρι μας και φέτος τα Χριστούγεννα, θα προσπαθήσουμε να τη μοιράσουμε σε εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο, προσφέροντας δώρα αγάπης, που μπορούν να κάνουν ακόμη πιο όμορφες και ξεχωριστές τις καθημερινές μας στιγμές. Και η τεχνολογία αποτελεί το «κλειδί» στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το πώς και το γιατί θα το ανακαλύψουμε αμέσως, σε μία high tech εξόρμηση στη γιορτινή Santa Plaza!

Γιατί ένα κινητό ήταν, είναι και θα είναι το καλύτερο Christmas gift

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχει παραλήπτης που να μην ενθουσιαστεί όταν ξετυλίξει το πακέτο που υπάρχει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και δει ότι κρύβει εντός του ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο κινητό, ένα smartphone που είναι σχεδιασμένο για να λάμπει σαν διαμάντι και χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτει, μπορεί να απογειώνει τις πιο πολύτιμες καθημερινές εμπειρίες, με ένα άγγιγμα. Ένα έξυπνο κινητό, λοιπόν, είναι ένα δώρο που θα ενθουσιάσει τον καθένα μας αυτές τις γιορτές. Άλλωστε, για να απολαμβάνουμε μοναδικές εμπειρίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας κάθε στιγμή σήμερα, έχουμε ανάγκη και από τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα!

Η πρότασή μας: Το HONOR 50 5G στην Frost Crystal απόχρωση είναι ένα κινητό που ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και αστράφτει σαν διαμάντι, χάρη στην τεχνολογία διπλής επίστρωσης που διαθέτει. Μάλιστα, μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου θα το βρούμε σε εξαιρετικές τιμές και συγκεκριμένα, θα πάρουμε το ΗΟΝΟR 50 5G (8 Ram +256GB) από τα 649 στα 599 ευρώ και το HONOR 50 5G (6 Ram + 128GB) από τα 549 στα 499 ευρώ.

Οι τεχνολογίες που θα κάνουν τη διαφορά το 2022

Η αλήθεια είναι πως σε ό,τι αφορά στα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ένα είναι το βασικό ζητούμενο κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μας: Το να βρούμε ένα δώρο που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στη δική μας καθημερινότητα ή εκείνη του παραλήπτη του, τη νέα χρονιά. Θέλουμε, δηλαδή, ένα προϊόν, μία συσκευή που θα αποτελέσει τη βάση για μία νέα αρχή, για ανανέωση και για πιο όμορφες καθημερινές στιγμές το 2022. Και αν το καλοσκεφτούμε, η συσκευή που έχει μετατραπεί σε προέκταση του εαυτού μας τα τελευταία χρόνια, είναι το κινητό μας τηλέφωνο. Για να κάνει τη διαφορά όμως το κινητό που θα πάρουμε ως δώρο φέτος, είναι σημαντικό να διαθέτει και μία σειρά από καινοτόμες λειτουργίες και τεχνολογίες, που συνάδουν με τη σύγχρονη και απαιτητική καθημερινότητα, αποτελώντας έτσι και έναν απόλυτο multitasking σύμμαχό μας. Η μεγάλη μπαταρία, η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης και ο δυνατός επεξεργαστής, είναι σίγουρα must.

Η πρότασή μας: Διαθέτοντας τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon M 778G 5G με την εξαιρετική απόδοση και υποστηρίζοντας μια ολόκληρη μέρα αδιάκοπης χρήσης χάρη στην μπαταρία 4.300 mAh που διαθέτει και την τεχνολογία 66W HONOR SuperCharge (η οποία επιτρέπει στην μπαταρία να φορτίζει έως και 70% σε μόλις 20 λεπτά), το HONOR 50 5G αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή δώρου, σε επίπεδο τεχνολογίας.

Οι επιλογές που απογειώνουν τη μεταξύ μας επικοινωνία και την ψυχαγωγία

Τι πρέπει να προσφέρει ένα γιορτινό δώρο σήμερα, για να μοιράζει χαμόγελα, κάθε στιγμή; Μα φυσικά να αναβαθμίζει κάποιες από τις πιο σημαντικές καθημερινές στιγμές, δηλαδή εκείνες που μέσα στην απλότητά τους, κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μας. Και αυτές οι στιγμές δεν είναι άλλες από τις εμπειρίες που βιώνουμε, απαθανατίζουμε και μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όλα αυτά μπορεί να μας τα προσφέρει το κατάλληλο smartphone, δηλαδή εκείνο με το οποίο μπορούμε να απαθανατίσουμε και να μοιραστούμε τις πιο δυνατές κοινές μας στιγμές και το οποίο την ίδια ώρα, μπορεί να μετατραπεί στην απόλυτη βάση ψυχαγωγίας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από αυτό ξεχωριστές εμπειρίες θέασης και gaming εμπειρίες.

Η πρότασή μας: Με μία καθηλωτική κυρτή οθόνη 75° OLED 6,57 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση Full High Definition 2340x1080, με ρυθμό ανανέωσης οθόνης έως 120 Hz, με μία εξαιρετική ultra clear κύρια κάμερα 108MP, με κάμερα ευρείας γωνίας 8MP, με κάμερα macro 2MP, με selfie κάμερα 32MP με γωνία θέασης 90°, καθώς και με αναβαθμισμένες επιλογές για άνετο vlogging σε μία μόνο λήψη, από διαφορετικές γωνίες και προσφέροντας τη δυνατότητα για dual view recording, δηλαδή για καταγραφή πολλαπλών video, το HONOR 50 5G είναι ένα κινητό που ξεχωρίζει στη Santa Plaza της τεχνολογίας!

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, ένα smartphone αποτελεί ένα δώρο που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει τη βάση για μία πιο αναβαθμισμένη νέα χρονιά, γεμάτη όμορφες καθημερινές στιγμές. Πάνω από όλα όμως, ένα κινητό είναι το δώρο που θα μας φέρει πιο κοντά με τον πιο άνετο τρόπο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μοιραστούμε περισσότερες στιγμές και εμπειρίες, με όσους αγαπάμε. Άλλωστε, είτε «το έχουμε» με την τεχνολογία, είτε όχι, από την ψυχαγωγία μέχρι την επικοινωνία και την εργασία μας, όλα σήμερα βρίσκονται στο χέρι μας και αρκεί το άγγιγμα της οθόνης του κινητού μας για να «ξεκλειδώσουμε» τις τεχνολογίες που θα αναβαθμίσουν κάθε μας στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ