ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

e-fresh Giving: Παραδόθηκαν περισσότερα από 2000 προϊόντα

e-fresh Giving: Παραδόθηκαν περισσότερα από 2000 προϊόντα

Σε Κάριτας, Μαζί για το Παιδί, PRAKSIS, Ευρ. Δίκτυο κατά της βίας και συνεχίζουμε.

Οι πρώτες παραδόσεις ειδών πρώτης ανάγκης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσα από το πρόγραμμα “efresh giving” ολοκληρώθηκε.

Τώρα που οι ανάγκες των συνανθρώπων μας γίνονται πιο επιτακτικές κάθε βοήθεια μετράει.

Το e-fresh.gr μέσα από τo “e-fresh Giving”, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας δίνει την δυνατότητα αποστολής έτοιμων πακέτων βοήθειας με προϊόντα αξίας 5€, 10€ και 20€ εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Η επιλογή των προϊόντων πραγματοποιείται σε συνεργασία με τέσσερις από τις πιο καθιερωμένες και αξιόπιστες κοινωφελείς οργανώσεις και περιλαμβάνει προϊόντα για την κάλυψη βασικών αναγκών των ευπαθών ομάδων που στηρίζει ο κάθε οργανισμός.

Συγκεκριμένα, μέσα από το e-fresh Giving μπορούμε να στηρίξουμε

  • Μητέρες με παιδιά που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία, μέσω του οργανισμού Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας
  • Μονογονεϊκές οικογένειες και ηλικιωμένους, μέσω του οργανισμού PRAKSIS
  • Οικογένειες με βρέφη σε συνεργασία με το Μαζί για το Παιδί
  • Οικογένειες και άτομα σε κατάσταση φτώχειας που επισκέπτονται το Κέντρο της οργάνωσης Κάριτας στην Αθήνα

Μέσα από δωρεές χρηστών του e-fresh, τον περασμένο Δεκέμβριο και Ιανουάριο, παραδόθηκαν συνολικά 2154 τεμάχια τροφίμων, βρεφικών ειδών προϊόντα συνολικής αξίας 2431€.

Οι δωρεές μέσα από το e-fresh Giving γίνονται απλά, με την προσθήκη ενός πακέτου προσφοράς σε οποιασδήποτε αγορά από το e-fresh.gr. Στη συνέχεια, τα προϊόντα συγκεντρώνονται και διανέμονται στους οργανισμούς μία φορά το μήνα. Η σύνθεση των πακέτων προσφοράς ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα e-fresh.gr giving και τους σκοπούς του κάθε οργανισμού και γίνετε κι εσείς μέρος της αλυσίδας βοήθειας σήμερα.