ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O Κορυφαίος Κατασκευαστής Smartphones διαθέτει στην Eλλάδα το vivo Y22S

O Κορυφαίος Κατασκευαστής Smartphones διαθέτει στην Eλλάδα το vivo Y22S
VIVO

Προσφέρει στην Μεσαιά Kατηγορία Τιμών τον απόλυτο Αll-Αrounder!

Σε μία καθημερινότητα που περιλαμβάνει αρκετές υποχρεώσεις, ατελείωτο multitasking και πολλές ψηφιακές εμπειρίες, αν θέλουμε να παραμένουμε εντός προγράμματος και να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας όσο περισσότερο μπορούμε, το smartphone μας είναι το απαραίτητο εργαλείο που μας προσφέρει την ευελιξία και τη διευκόλυνση που χρειαζόμαστε.

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που όταν έρχεται η στιγμή να επενδύσουμε σε μία καινούργια συσκευή, θέτουμε κάποια κριτήρια, για να είμαστε σίγουροι πως θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή από όσες υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά. Και παρότι τα κριτήρια για την αγορά ενός νέου smartphone διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη, υπάρχουν κάποια κοινά σημεία που όλοι ζητάμε από μία νέα συσκευή. Ποια είναι αυτά; Μία προσιτή τιμή που δεν ξεπερνά το budget μας, μία αξιόπιστη ποιότητα και μία αναβαθμισμένη, high tech εμπειρία χρήσης, η οποία συμβαδίζει με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με μερικά επιμέρους κριτήρια, τα οποία μας αποκαλύπτουν το σύγχρονο all-round τεχνολογικό εργαλείο που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Μία συσκευή που «απογειώνει» τη φωτογραφική μας δημιουργικότητα

Δεν χρειάζεται να είμαστε επαγγελματίες δημιουργοί περιεχομένου για να επενδύσουμε σε μία καινοτόμα συσκευή, η οποία θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε εντυπωσιακές λήψεις ή παραγωγή περιεχομένου σε μορφή time-lapse. Αρκεί να θέλουμε να κρατήσουμε κάθε δυνατή ανάμνησή μας «ζωντανή» και να εξελίσσουμε τη φωτογραφική μας δημιουργικότητα με τον πιο high tech τρόπο. Πλέον, λοιπόν, έχουμε αυτήν τη δυνατότητα, χάρη στην τριπλή κύρια κάμερα ΑΙ και τη selfie κάμερα 8MP του πρωτοποριακού vivo Y22S. Η συγκεκριμένη συσκευή μας προσφέρει «μαγικές» πανοραμικές φωτογραφίες, μοναδικά αποτελέσματα -και κυρίως πορτρέτα- υψηλής ανάλυσης, ακόμη και στις νυχτερινές λήψεις, ενώ με τις προηγμένες τεχνολογίες Bokeh και Face Beauty, προσθέτει περισσότερη ζωντάνια, μεγαλύτερο βάθος και φινέτσα σε κάθε φωτογραφία ή βίντεο.

Απολαμβάνοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και gaming κάθε στιγμή

Όσοι χρησιμοποιούμε το smartphone μας για να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας σειρές ή για να παίζουμε παιχνίδια, χρειαζόμαστε απαραίτητα μία συσκευή η οποία θα διαθέτει μία εύχρηστη, αλλά όχι πολύ μεγάλη οθόνη, ενώ την ίδια στιγμή θα διακρίνεται για τον υψηλό ρυθμό ανανέωσής της, ώστε να μας προσφέρει μία απρόσκοπτη και άκρως ρεαλιστική εμπειρία θέασης και gameplay. Συνεπώς, μία συσκευή που διαθέτει LCD οθόνη των 6.55 ιντσών και μας εξασφαλίζει έναν κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης 90Hz, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή -ειδικότερα για ένα smartphone της mid-range κατηγορίας. Μάλιστα, αν η συσκευή που θα επιλέξουμε έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά και την ίδια ώρα, είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Eye Protection, όπως το vivo Y22S, τότε αξίζει σίγουρα την προσοχή μας.

Επενδύοντας σε μία μπαταρία με αστείρευτη αυτονομία για να μην ξεμένουμε ποτέ

Όσοι έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να έχουμε ανάγκη το smartphone μας, αλλά αυτό να έχει ξεμείνει από μπαταρία, γνωρίζουμε πως η αυτονομία μιας συσκευής είναι ένα κριτήριο που οφείλουμε να εξετάσουμε, πριν προχωρήσουμε σε μία αγορά. Πράγματι, η χωρητικότητα της μπαταρίας, καθώς και ο χρόνος που απαιτεί η συσκευή για να φορτίσει πλήρως, είναι δύο σημαντικά χαρακτηριστικά που μας αποκαλύπτουν ποια είναι η αξιόπιστη συσκευή, η οποία δεν θα μας εγκαταλείψει, τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε περισσότερο. Και με μία μπαταρία των 5000mAh, αλλά και με μία βελτιωμένη ταχύτητα φόρτισης που φτάνει τα 18W, το νέο vivo Y22S αποτελεί μία προσιτή επιλογή, η οποία θα μας προσφέρει τη σιγουριά που χρειαζόμαστε σε μία απρόβλεπτη καθημερινότητα.

Μοντέρνο design, λεπτό σώμα και απεριόριστες αποθηκευτικές δυνατότητες

Μία συσκευή που σε βάθος χρόνου μετατρέπεται σε μία προέκταση του εαυτού μας, δεν αρκεί να διαθέτει «έξυπνες» λειτουργίες και μοναδικές επιδόσεις. Αρχικά, πρέπει να μας ταιριάζει και να μας διευκολύνει. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέξουμε μία μοντέρνα, ανθεκτική συσκευή με λεπτό σώμα, η οποία θα διαθέτει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και θα μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε μία επέκταση έως και 1TB, σε περίπτωση που αποδειχθεί απαραίτητη. Όλα αυτά είναι και μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά που κάνουν το vivo Y22S να ξεχωρίζει από κάθε μοντέλο της κατηγορίας του. Πιο αναλυτικά, διαθέτει 6GΒ μνήμη RAM και 128GB μνήμη ROM, είναι λεπτό και άνετο στη χρήση, ενώ είναι διαθέσιμο σε δύο μοναδικές αποχρώσεις, το Starlite Blue και το Summer Cyan, ώστε να επιλέξουμε εκείνη που ανταποκρίνεται περισσότερο στο γούστο μας.

Η αγορά ενός νέου κινητού τηλεφώνου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ειδικότερα με τόσες επιλογές στη διάθεσή μας και δη, για όσους δεν είναι απολύτως εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Ωστόσο, όσοι ψάχνουμε ένα οικονομικό smartphone, το οποίο θα περιλαμβάνει τις «έξυπνες» δυνατότητες που θα μας προσφέρουν μία αναβαθμισμένη καθημερινότητα με πολλή ψυχαγωγία και multitasking, τότε το vivo Y22S είναι το μοντέλο που «παίζει» χωρίς αντίπαλο στη mid-range κατηγορία.