ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι 6+1 λόγοι για τους οποίους φέτος επιλέγουμε αυτό το tech δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο

Οι 6+1 λόγοι για τους οποίους φέτος επιλέγουμε αυτό το tech δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τα λουλούδια, τα γλυκά ή ένα ρομαντικό δείπνο έχουν βέβαια την αξία τους, αλλά συχνά νιώθουμε πως δεν μπορούν να εκπληρώσουν στο έπακρο αυτόν τον ρόλο.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η γιορτή των ερωτευμένων, πλησιάζει και η αναζήτηση του ιδανικού δώρου για τους αγαπημένους μας είναι το μεγάλο ζητούμενο των ημερών. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτό το δώρο θέλουμε να συμβολίζει όλα όσα αισθανόμαστε για το πρόσωπο που το παραλαμβάνει: Πόσο ξεχωριστό είναι για εμάς, πόσο το χρειαζόμαστε στη ζωή μας, πόσο θέλουμε να διαρκέσει η αγάπη μας και πόσο ερωτευμένοι είμαστε, φυσικά.

Τα λουλούδια, τα γλυκά ή ένα ρομαντικό δείπνο έχουν βέβαια την αξία τους, αλλά συχνά νιώθουμε πως δεν μπορούν να εκπληρώσουν στο έπακρο αυτόν τον ρόλο. Στην εποχή μας, τα δώρα τεχνολογίας είναι εκείνα που αναζητάμε σε προτεραιότητα. Είτε ένα gadget που διευκολύνει την καθημερινότητά μας, είτε ένα εξαιρετικά χρήσιμο tech item για πολλές εκφάνσεις και λειτουργίες της ζωής μας, γίνονται το δώρο που μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά μας, ειδικά με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο. Φέτος, βρίσκουμε όλα αυτά που ψάχνουμε στα smartwatches HUAWEI GT3 Elite και Gold edition – και μάλιστα, σε μια μοναδική προσφορά στα συνεργαζόμενα καταστήματα, ειδικά για την ημέρα αυτή!

Έξι ιδιότητες που κάνουν τα HUAWEI GT3 Elite και Gold edition τις πιο ξεχωριστές επιλογές

Αυτά τα δύο έξυπνα ρολόγια εντυπωσιάζουν εμφανισιακά και σχεδιαστικά, ενώ διαθέτουν όλα τα πλεονεκτήματα και την αξιοπιστία της HUAWEI. Μάλιστα, συγκεντρώνοντας τα χαρακτηριστικά τους σε έξι σημεία – plus το γεγονός ότι αυτή την περίοδο, τα βρίσκουμε σε μια μοναδική προσφορά για τον Άγιο Βαλεντίνο – μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί αποτελούν το ιδανικότερο δώρο για τον έρωτα της ζωής μας!

#1 Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Τι είναι πολύ σημαντικό για ένα smartwatch που θέλουμε ο αγαπημένος ή η αγαπημένη μας να φορά συνεχώς; Φυσικά, η μπαταρία του και πράγματι, τα HUAWEI Watch GT3 διαθέτουν ανθεκτική μπαταρία που διαρκεί έως και 14 ημέρες, ενώ υποστηρίζουν και γρήγορη ασύρματη φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας το κινητό μας, μπορούμε να το φορτίσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή και έτσι να «ξεχάσουμε» το άγχος του φορτιστή!

#2 Κλήση Bluetooth

Και οι δύο εκδοχές HUAWEI Watch GT3 Elite και Gold edition, διαθέτουν τη δυνατότητα κλήσης μέσω Bluetooth – αρκεί να συνδέσουμε το ρολόι με το smartphone μας. Είτε βρισκόμαστε έξω και κάνουμε την άσκησή μας, είτε κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού, έχουμε την άνεση να δούμε το ιστορικό κλήσεων, να απαντήσουμε ή να απορρίψουμε την κλήση που δεχόμαστε.

#3 Κομψός σχεδιασμός

Η κομψότητα είναι ένα από τα κορυφαία πλεονεκτήματα στα HUAWEI Watch GT3, Elite και Gold edition και τα αναδεικνύουν σε κορυφαία δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο. Εντυπωσιάζουν τόσο εμφανισιακά όσο και σχεδιαστικά, καθώς το γυαλιστερό τους φινίρισμα και το κομψό μπρασελέ, προσφέρουν μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, συνδυάζοντας το sport look με το business casual – κάθε γυναίκα ή άντρας με σύγχρονο στυλ, είναι βέβαιο πως θα ενθουσιαστεί. Με κομψό καντράν 42 mm, τραβάει το φως στο 3D κυρτό γυαλί, δίνοντας μια απαλή λάμψη σαν το νερό, ενώ ο σχεδιασμός του είναι απλός με γυαλιστερό φινίρισμα.

Όσον αφορά στην εμφάνιση, μπορούμε να επιλέξουμε προσόψεις ρολογιού ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές εμπνευσμένες από το διάστημα, τον αθλητισμό, τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ενώ πάντα μπορούμε να κάνουμε mix-and-match με μια πλούσια ποικιλία από λουράκια — φιλικά προς το δέρμα λουράκια Viton, κομψά λουράκια από δέρμα μοσχαριού και λουράκια Milanese για κάθε περίσταση.

#4 100+ λειτουργίες προπόνησης

Τα HUAWEI WATCH GT3 διαθέτουν περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών, ενώ παρέχουν προσαρμοσμένα προγράμματα άθλησης, ανάλογα με την φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης του χρήστη. Είναι σαφές πως αποτελούν ιδανικό βοηθό για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης του αγαπημένου μας προσώπου, με τον πιο σύγχρονο, τον πιο μοντέρνο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Έχουν ακόμα τη δυνατότητα να καταγράφουν με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς – μια λειτουργία που μπορούμε να… δοκιμάσουμε όταν κοιταζόμαστε με τον έρωτα της ζωής μας στα μάτια! Επίσης, μπορούν να παρακολουθούν συνεχώς την αναπνοή, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο, ενώ προσφέρουν ολοήμερη παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα καθώς και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος.

#5 Ολοήμερη παρακολούθηση του κορεσμού οξυγόνου

Ειδικά ως προς την παρακολούθηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), αξίζει να σημειώσουμε πόσο σπουδαία είναι, καθώς πρόκειται για μία από τις ζωτικές ενδείξεις για την παροχή οξυγόνου του σώματος. Το HUAWEI WATCH GT 3 παρέχει αυτόματα 24ωρη ανίχνευση επιπέδου SpO2 ανεξάρτητα από το αν είναι η ώρα που εργαζόμαστε, που αθλούμαστε ή που κοιμόμαστε.

Επιπλέον, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου, ενώ σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη εφαρμογή Huawei Health, μπορούμε να ρυθμίζουμε εξατομικευμένες υπενθυμίσεις υγείας, από το πόσα ποτήρια νερού βάζουμε στόχο να πίνουμε καθημερινά, μέχρι υπενθυμίσεις για φάρμακα, διαλογισμό, ξεκούραση, άθληση ή θετική σκέψη.

#6 Είναι συμβατά με iOS και Android

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι με τα HUAWEI GT3 -Gold και Elite edition δεν έχουμε κανέναν περιορισμό: Εύκολα, γρήγορα και άμεσα μπορούν να συνδεθούμε με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν οι άλλες μας συσκευές!

Φέτος, για τον Άγιο Βαλεντίνο, η τεχνολογία μπαίνει στην υπηρεσία του έρωτα κι εμείς χαρίζουμε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη μας ένα δώρο που θα συντροφεύει κάθε τους στιγμή, ένα σύμβολο της αγάπης και του ενδιαφέροντός μας που θα είναι μαζί τους για πολύ πολύ καιρό, να τους προσέχει με τον καλύτερο, αποτελεσματικότερο και πιο σύγχρονο τρόπο.

Τις προσφορές μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα:

Μη χάσετε την ξεχωριστή προσφορά για τα HUAWEI GT3, -Gold και Elite edition- για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.
Αποκτήστε τα από τις 6 έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με την βοήθεια της τεχνολογίας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.