ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sustainable Stories: H νέα μίνι σειρά φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε

Sustainable Stories: H νέα μίνι σειρά φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε

Τα ρούχα που δεν φοράμε, τα κινητά που έχουμε ξεχασμένα στο ντουλάπι, οι μπαταρίες που έχουν αδειάσει και το ψυγείο που έχει χαλάσει, έχουν μία ή και περισσότερες ευκαιρίες νέας ζωής και εσύ μπορείς να συμμετέχεις στην αναγέννησή τους

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ασπαστούμε το sustainability και μέσα σε αυτούς δεν είναι το ότι είναι τάση της εποχής. Η βιωσιμότητα είναι κάτι που μας αφορά προσωπικά και είναι η άφεση για όλες εκείνες τις μικρές, αλλά τόσο σημαντικές αμαρτίες που είχαμε συνηθίσει να κάνουμε, γιατί κανείς δεν μας είχε πει πόσο κινδυνεύουμε. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη, οφείλουμε να μάθουμε να τον σεβόμαστε, να τον αγαπάμε και να του φερόμαστε σαν να ήταν το παιδί μας.

Μέσω του καινοτόμου προγράμματος ανακύκλωσης που έχει αναπτύξει το glo, έχουν ανακυκλωθεί περισσότερες από 30.000 συσκευές.

Για να τα καταφέρει καλύτερα, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος ανέλαβε να κάνει ένα δυναμικό ρεπορτάζ σε ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν ως προτεραιότητα ή εκκίνηση τη βιωσιμότητα. Το αποτέλεσμα, είναι η mini σειρά 6 επεισοδίων Sustainable Stories, powered by glo, που μας γνωρίζει ελληνικές επιχειρήσεις που κάνουν τον κόσμο μας πιο «πράσινο», μέσα από τις ιστορίες των πρωταγωνιστών.

Και αν αναρωτιέσαι πόσο ενδιαφέρον θα έχουν αυτά τα επεισόδια, θα σου πούμε πως όταν τα παρακολουθήσεις, θα σου αλλάξουν τη ζωή. Γιατί εκεί θα μάθεις πώς αξιοποιούνται τα ρούχα που δεν φοράμε πια ή έχουν φθορές. Επίσης, θα δεις πώς αξιοποιούνται τα παλιά κινητά τηλέφωνα, αλλά και οι ηλεκτρικές συσκευές που χάλασαν ή θελήσαμε να τις αντικαταστήσουμε, όπως και ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι για να μην πετάμε καμιά χρησιμοποιημένη μπαταρία στα σκουπίδια. Εξαιρετικό, επίσης, είναι το επεισόδιο που μαθαίνουμε για τα έπιπλα και τα φωτιστικά από χαρτόνι.

Βλέπεις, λοιπόν, ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν δραστικά με καινοτόμες προτάσεις και επιχειρήσεις που τολμούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Έχουμε πολλούς λόγους να ακολουθήσουμε αυτό το ρεύμα και να συντονιστούμε στη σειρά «Sustainable Stories, powered by glo», που μέσα από τις ιστορίες βιωσιμότητας, θα εγείρουν τις ευαισθησίες μας και θα μας κάνουν να ελπίζουμε σε ένα πιο όμορφο, σωστά δομημένο μέλλον.

Μείνε συντονισμένος στα κανάλια του glo και ξεκίνησε το δικό σου πράσινο ταξίδι. Είναι υπέροχο να ανήκεις στην καλή πλευρά της ιστορίας.