ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Globe One Digital ξεχώρισε και το 2014

Η Globe One Digital ξεχώρισε και το 2014

Τι κάνει μια χρονιά πραγματικά ξεχωριστή για μια εταιρεία? Για το marketing agency Globe One Digital το 2014 σηματοδότησε μια νέα εξέλιξη ανάπτυξης, που επισφραγίστηκε με 11 σπουδαία βραβεία, χορηγίες, νέους πελάτες, επέκταση των γραφείων και ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Σε μια περίοδο που ακόμη χαρακτηρίζεται από οικονομική δυσχέρεια στην αγορά, η Globe One Digital αποτελεί παράδειγμα ελληνικής εταιρείας που με σύνεση και τόλμη διαπρέπει στον τομέα της επικοινωνίας. Συνεργαζόμενοι με κορυφαία brands όπως η Grecotel, Airfasttickes, Media Markt κ.α. και χτίζοντας νέα όπως η Macadamia Fashion, η εταιρεία διακρίθηκε με βραβεύσεις καθ’ όλο το 2014. Συγκεκριμένα:

Στα Social Media Awards 2014, όπου η Globe One Digital ήταν και χρυσός χορηγός, απέσπασε 1 Χρυσό βραβείο για την καλύτερη στρατηγική social media της εταιρείας Macadamia Fashion και 2 Ασημένια βραβεία για το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο Airfasttickets.

Τα Tourism Awards, έφεραν για τη χορηγό Globe One Digital, ένα Χρυσό βραβείο με την Airfasttickets για την καλύτερη στρατηγική στην κατηγορία Search Marketing. Στην ίδια κατηγορία το Ασημένιο βραβείο δόθηκε για την στρατηγική της Grecotel, μέλος του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη & μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα.
Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον Δεκέμβριο με τα e-volution Awards 2015, όπου η Globe One Digital απέσπασε συνολικά έξι διακρίσεις. Η Social Media στρατηγική της Macadamia Fashion έφερε το Χρυσό, το Search Marketing για την κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt απέσπασε το Ασημένιο, ενώ Ασημένια διάκριση πήρε και η CPC Campaign για το μοναδικό Cape Sounio της Grecotel. Τα βραβεία ολοκληρώθηκαν με ένα Χάλκινο για το Usability του πολύ αξιόλογου ταξιδιωτικού site Vacations 2 Greece και δύο ακόμη Χάλκινα για την Airfasttickets.

Για την Globe One Digital, η ανάπτυξη συνοδεύεται από αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, για αυτό και σε συνεργασία με κορυφαίους digital publishers, συμμετείχε στην καλοκαιρινή εκστρατεία που οργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τα πάνω από 57 εκατομμύρια impressions της διαδικτυακής καμπάνιας, συνέβαλλαν στην διατήρηση της λειτουργίας των υφιστάμενων δομών και την ανάπτυξη νέων για κάθε παιδί που έχει ανάγκη.

Με γνώμονα την πρόοδο των πελατών, την υγιή ανάπτυξη και την κοινωνική συμβολή και με όπλο την εμπιστοσύνη όλων των συνεργατών, η Globe One Digital στοχεύει να συνεχίζει την ανοδική πορεία και για την επόμενη χρονιά.