ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την Enel Green Power σε σχολεία της Αχαΐας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την Enel Green Power σε σχολεία της Αχαΐας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «PlayEnergy» στην Αχαΐα, της Enel Green Power Hellas (EGPH), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

Η Enel Green Power Hellas πραγματοποιεί το πρόγραμμα για τέταρτη συνεχή χρονιά, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.


Το «PlayEnergy», πραγματοποιήθηκε σε 18 σχολεία της Αχαΐας, οι μαθητές των οποίων συμμετέχουν σε Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Από τις 2 Φεβρουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου, 2015, το πρόγραμμα έλαβε μέρος σε 4 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (4ο Γυμνάσιο Αιγίου, 1ο ΕΠΑΛ Πάτρας, Γυμνάσιο Σαραβαλίου και Γυμνάσιο Μαζαρακίου).

Από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου, 2015 το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε 14 Δημοτικά σχολεία (2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας, Ομβρυάς, Ροΐτικων, Ρίου όπως επίσης στα 50ο, 55ο, 42ο, 1ο, 24ο, 46ο, 18ο, 16ο, 67ο, 7ο Δημοτικά Σχολεία Πάτρας).


Το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Play Energy» -από το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ομίλου της Enel έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως, επίσης, την έγκριση του προαναφερθέντος Υπουργείου φέρουν και οι ενημερωτικές παρεμβάσεις της Enel Green Power Hellas σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015.

Σχετικές ειδήσεις