ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Public με SBS και TerraNation

Συνεργασία Public με SBS και TerraNation

Στην αγορά των εποχικών προϊόντων εισέρχονται τα καταστήματα Public μέσω της συνεργασίας τους με την ιταλική εταιρεία SBS η οποία διαθέτει μια σειρά αξεσουάρ τεχνολογίας με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και προσιτή τιμή και την ελληνική εταιρεία TerraNation η οποία προσφέρει καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.

Tα Public συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα με την SBS διαθέτοντας μια σειρά sport accessories, wearables και gadgets που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και ιταλική υπογραφή. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν ακουστικά, ακουστικά κεφαλής, θήκες-περιβραχιόνια, βάσεις στήριξης ποδηλάτου, activity tracker, φορητά ηχεία, Action Camera, powerbanks, αξεσουάρ για selfie, την πληρέστερη γκάμα σε αδιάβροχες θήκες κινητών και άλλα πολλά αδιάβροχα αξεσουάρ με στυλ και άποψη.

public1

Ταυτόχρονα τα Public διαθέτουν και τα προϊόντα της TerraNation, μιας ελληνικής εταιρείας που δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε ποιοτικό εξοπλισμό για την παραλία. Τα προϊόντα της TerraNation περιλαμβάνουν εξοπλισμό σκίασης, υποστρώματα και τσάντες παραλίας, χρηστικά εργαλεία, πετσέτες αλλά και παιχνίδια.

Σχετικές ειδήσεις