ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη

Πρόεδρος της νέας διοίκησης του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επανεκλέχθηκε για τρίτη φορά ο Μιχάλης Μαΐλλης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, με τον κ. Αθανάσιο Συριανό να παραμένει Α' Αντιπρόεδρος, ενώ Β' Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Μαραγκός. Ο κ.Στέφανος Τζιρίτης διατήρησε τη θέση του Γ' Αντιπροέδρου, καθώς και του Προέδρου της Επιτροπής Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Ταμίας εξελέγη ο κ. Joachim Koechling.

Στο Δ.Σ. του επιμελητηρίου μετέχουν ως μέλη ο κ. Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, ο κ. Δημήτριος Γκατσώνης, ο κ. Ιωάννης Κάπρας, ο κ. Εμμανουήλ Καστανάκης, ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, ο Δρ. Rohlf Πάνος Κορωνάκης, ο κ. Νικόλαος Λεούσης, η κ. Λάνα Μανδύλα, ο κ. Γιώργος Μπέζης, ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ και οι Britta Balden, Johann Goettler, Manfred Horn, Thomas Kerner, Harro-Julius Petersen και Winfried Roland Schacht.

Ο κ. Μαΐλλης, μετά την επανεκλογή του ως πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, δήλωσε ότι «σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η τοποθέτηση καθενός από μας στις εξελίξεις είναι καθήκον. Την ύστατη ώρα όλοι πρέπει να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης. Η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη, αποτελεί εγγύηση σταθερότητας και αναγκαία βάση ευημερίας. Κάθε κίνηση που οδηγεί σε άλλη κατεύθυνση είναι βήμα στο κενό. Υπονομεύει το μέλλον μια πολύπαθης χώρας και υποθηκεύει τις αιματηρές προσπάθειες που κάναμε μέχρι σήμερα. Αναιρεί ιστορικές επιλογές της Ελλάδας. Με σύνεση και αποφασιστικότητα ας διασφαλίσουμε το μέλλον των επόμενων γενιών» τόνισε με έμφαση ο κ. Μαΐλλης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων