ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξερευνήστε εναλλακτικές ποδηλατικές διαδρομές παρέα με την ομάδα bike me up!

Εξερευνήστε εναλλακτικές ποδηλατικές διαδρομές παρέα με την ομάδα bike me up!

Αν είστε από εκείνους που τους αρέσουν οι διαδρομές με το ποδήλατο αλλά και ταυτόχρονα να εξερευνούν τη φύση και να ανακαλύπτουν νέους προορισμούς, τότε θα πρέπει σίγουρα να γίνεται μέλος της ομάδας bike me up!

Αν είστε από εκείνους που τους αρέσουν οι διαδρομές με το ποδήλατο αλλά και ταυτόχρονα να εξερευνούν τη φύση και να ανακαλύπτουν νέους προορισμούς, τότε θα πρέπει σίγουρα να γίνεται μέλος της ομάδας bike me up.

Η ομάδα του bike me up είναι πρώτα απ’ όλα ποδηλάτες και κυριολεκτικά λατρεύουν αυτό που κάνουν. Έτσι, μετά από πολλά χρόνια ποδηλασίας με φίλους, αλλά και συμμετοχής μας σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας, αποφάσισαν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και να μοιραστούν με όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου, εκείνους τους τόπους αλλά και τις εμπειρίες που τους γοήτεψαν.
Η πολύχρονη ποδηλατική εμπειρία τους στα ελληνικά βουνά, τους έχει δώσει την εμπειρία και τη γνώση που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε απλό ή σύνθετο, τεχνικό ή διασωστικό ζήτημα προκύψει, σε οποιαδήποτε ποδηλατική διαδρομή. Για αυτό το λόγο είναι και διαπιστευμένοι κατά MIAS (διεθνής ποδηλατική πιστοποίηση οδηγών βουνού)

http://mountainbikeinstructor.com και κατά RTI (διεθνής πιστοποίηση παροχής πρώτων βοηθειών)

http://rescuetraining.gr/en/.

Επιπλέον συνεργάζονται με διασωστικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα http://www.hrt.org.gr, ενώ παράλληλα προσφέρουν ασφάλιση ποδηλάτου και χρήστη

http://www.aig.com.gr/bicycle-insurance_3877_517800.html

Συνεπώς αν έχετε οποιοδήποτε ενδοιασμό για θέματα ασφαλείας, στην ομάδα bike me up μπορείτε να νοιώθετε απόλυτα ασφαλείς.

Να σημειώσουμε ότι τα ποδήλατα είναι ηλεκτρικά και τα παρέχει η ομάδα του bike me up.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της ομάδας bike me up:

http://bikemeup.gr/el/

www.facebook.com/bikemeup.gr/info?