Κορυφαία πρακτική άσκηση για τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Κορυφαία πρακτική άσκηση για τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας κάλυψαν Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ για τα Δικαιώματα των Παιδιών

Το ρεπορτάζ Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου στο γήπεδο του Πανελληνίου, κάλυψαν, μεταξύ έγκριτων αθλητικών δημοσιογράφων και ρεπόρτερ, 2 σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίαςτου ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης στο Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών!

Οι σπουδαστές Αλέξανδρος Σιδερής και Θανάσης Καρατζάς είχαν εξάλλου, το σημαντικό πλεονέκτημα να αποτελούν μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα.

Εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή σε κορυφαίες δράσεις για τους σπουδαστές του, γεγονός που τους παρέχει σημαντική εμπειρία και τους προετοιμάζει ώστε να βγουν ικανοί και ανταγωνιστικές επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ έδωσε το «παρών» σε ακόμα μία δράση ύψιστης κοινωνικής σημασίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ο εν λόγω φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, με σύνθημα «Το μπάσκετ στηρίζει τα παιδιά όλου του κόσμου», πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), με στόχο την ενίσχυση του έργου του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, τιμήθηκε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης, με την ανακήρυξή του ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.

www.iek-xini.edu.gr

PHOTO GALLERY