Πάνες για «διάσημα» μωρά

Πάνες για «διάσημα» μωρά

Όλο και περισσότεροι Έλληνες γονείς επιλέγουν καθημερινά για τα παιδιά τους τη φροντίδα που τους προσφέρουν οι πάνες Agnotis.

Η ποιότητά τους γίνεται γνωστή σε όλη τη χώρα, με ολο και περισσότερους γνωστούς Έλληνες γονείς να την επιλέγουν για τα μωρά τους... Νίκος Αναδιώτης, Φαίη Ξυλά. Ζέτα Δούκα, Δέσποινα Καμπούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη και Κατερίνα Καραβάτου είναι μερικοί μόνο από τους γονείς που εμπιστεύονται την αξεπέραστη ποιότητα της AGNOTIS και δεν διστάζουν μάλιστα να την προτείνουν ανεπιφύλακτα!

Η εξαιρετικά απλή διαδικασία της Agnotis κέρδισε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες της Ελλάδας από το πρώτο λεπτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το www.agnotis.com, να διαλέξετε τις πάνες που ταιριάζουν στο μικρό σας, να τις παραγγείλετε στις μακράν πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς κι εκείνες θα έρθουν ακριβώς έξω από την πόρτα σας χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση!

Χάρη στο βραβευμένο και μοντέρνο design τους από την άλλη, έχουν γίνει πλέον μόδα και εγγυούνται όχι μόνο στεγνά , αλλά και μοδάτα μωρά πριν καλά καλά περπατήσουν!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ
@katerina_papoutsaki
« Λίγο πριν τις αποχαιρετήσουμε μια για πάντα.. η agnotis μας σύστησε τις ,εξαιρετικής ποιότητας, πάνες της! #ευχαριστουμεεεε »
https://www.instagram.com/p/BEgUq1GpiHb/?hl=el

ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ/ΤΟΤΣΙΚΑΣ
@Rrevi
«..... Put those on... And go on? @agnotis »
https://www.instagram.com/p/BEK9qEaPenH/

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ
@nikos_anadiotis
«Με την Agnotis μπορώ να προσφέρω την καλύτερη ποιότητα στον μικρό μου πρωταγωνιστή , επειδή γνωρίζουν πως κάθε μου στιγμή μαζί του είναι μοναδική ! »
https://www.instagram.com/p/BEZN-t_FsCf/?taken-by=nikos_anadiotis&hl=el

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ
@zetadouka
https://www.instagram.com/p/BFOqzlLwTuf/?taken-by=zetadouka&hl=el

KΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

1

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

2

ΦΑΙΗ ΞΥΛΑ

3

Βρείτε τις πάνες agnotis στο www.agnotis.com