Μαζί σου κάνουμε περισσότερα

Newsbomb.gr

Μαζί σου κάνουμε περισσότερα

Μια καμπάνια που τιμά τους ανθρώπους που συνδέονται με την Coca-Cola Τρία Έψιλον και χάρη σε εκείνους κάθε δραστηριότητά της αποκτά μεγαλύτερο νόημα και αξία.

Ο Χρήστος ζει και εργάζεται στις Αμύκλες Λακωνίας. Συνεχίζει την παράδοση της οικογένειάς του, καλλιεργώντας και φροντίζοντας τους πορτοκαλεώνες του. Εκεί, βρίσκεται καθημερινά βάζοντας το μεράκι και την προσοχή ώστε να έχει την καλύτερη και σταθερή ποιότητα στα φρούτα του.

Τον είδαμε σε ένα από τα βίντεο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, που περιγράφουν τη συνεργασία τους και το κοινό αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Από το Συνεταιρισμό Αμυκλών στον οποίο είναι μέλος ο Χρήστος, προμηθεύεται η εταιρεία εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, ζουμερά και γλυκά πορτοκάλια για τους χυμούς και τα αναψυκτικά της.

Συνολικά, πάνω από 50.000 τόνοι φρούτων φτάνουν κάθε χρόνο στις μονάδες της στο Σχηματάρι και στο Ηράκλειο Κρήτης, από παραγωγούς ανά την Ελλάδα. Μαζί με τον Χρήστο και άλλους 4.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, η Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας για να φτάνουν σε κάθε τραπέζι. Προϊόντα που χαρακτηρίζονται για τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση τους.

Μαζί με ανθρώπους σαν τον Χρήστο, η Coca-Cola Τρία Έψιλον μπορεί να κάνει περισσότερα.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved