ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Ασημένια» η Leroy Merlin στα Event Awards 2017

«Ασημένια» η Leroy Merlin στα Event Awards 2017

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου απονεμήθηκαν τα Events Awards 2017, σε μια φαντασμαγορική τελετή στον Ιππόδρομο Αθηνών. Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή των events με τους δημιουργούς και διοργανωτές των σπουδαιότερων εκδηλώσεων στη χώρα να δίνουν ηχηρό παρόν.

Την τελετή άνοιξε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων κυρία Ζωή Λεφάκη-Μπελούκα, η οποία τόνισε ότι τα events που υλοποιούνται στη χώρα μας σήμερα κινούνται σε πολύ υψηλό επίπεδο καινοτομίας και δημιουργικότητας, η οποία αναδεικνύεται μέσα σε δύσκολους καιρούς, πολλαπλασιάζοντας έτσι την αξία του αποτελέσματος.

002

Για ένα τέτοιο υψηλού επιπέδου event, απονεμήθηκε στις Leroy Merlin και attp, το ασημένιο βραβείο, για τα εγκαίνια του καταστήματος Leroy Merlin στο «Δαχτυλίδι» Αμαρουσίου.

Το πέμπτο κατάστημα που εγκαινίασε η εταιρεία στην Ελληνική αγορά, το κοινό βρίσκει όλη την αγάπη για δημιουργία και τη δύναμη του «μαζί». Σε ένα χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικά μέτρα, η Leroy Merlin έχει δημιουργήσει 4 διαφορετικούς κόσμους, αυτόν των project (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.α.), εκείνο των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.α.), της διακόσμησης αλλά και του κήπου, στους οποίους εντάσσονται δεκατέσσερα διαφορετικά τμήματα, εκθέτοντας ιδέες και λύσεις που θα μαγέψουν κάθε επισκέπτη.

Το βραβείο παρέλαβαν η κ. Άσπα Νικολοπούλου, Communications Manager της Leroy Merlin Greece και ο Θοδωρής Περδικάκης, Vice Chairman & Head of Creative attp.

H κυρία Άσπα Νικολοπούλου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που βραβεύτηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος μας στο Μαρούσι. Η αναγνώριση αυτή μας πείθει πως η δέσμευση μας στην Ελληνική αγορά είναι στη σωστή κατεύθυνση. Σε αυτό το πλαίσιο, το επόμενο διάστημα σκοπεύουμε να προχωρήσουμε με αρκετά νέα καταστήματα ώστε να βρεθούμε κοντά σε όλους τους ‘Ήρωες του Σπιτιού’ που ζουν στη χώρα μας».