ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στεφανίδη – Τεντόγλου από χρυσάφι και στο βάθος ο «Μίδας»!

Στεφανίδη – Τεντόγλου από χρυσάφι και στο βάθος ο «Μίδας»!

Ο ελληνικός αθλητισμός ζει ξανά μεγάλες στιγμές, με τη γαλανόλευκη να κυματίζει  υπερήφανα στον ουρανό του Βερολίνου δύο φορές τις προηγούμενες μέρες!

Παράλληλα, ο τελικός των Κρίκων στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης, όπου αγωνίζεται ο Λευτέρης Πετρούνιας το απόγευμα της Κυριακής, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για μία ακόμα σπουδαία διάκριση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου, δύο από τους αθλητές που στηρίζει η Stoiximan, με εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αποδεικνύοντας πως το ταλέντο, η σκληρή δουλειά και η δίψα για διάκριση είναι τα κλειδιά της επιτυχίας.

Με το βλέμμα όλο και πιο ψηλά η Κατερίνα

Η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία χαρακτηρίζεται από πολλούς ως «η καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών», μετρά τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Η ίδια πάντως, παραμένει η… Κατερίνα και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά με πείσμα και θέληση βάζοντας τον πήχη ολοένα και ψηλότερα.



Όσο για τον χάρτη των επιτυχιών; Φτιαγμένος και αυτός από χρυσό!

Από το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Ρίο, το 2016, στο χρυσό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι το 2017 και από εκεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου όπου πανηγύρισε μία ακόμα πρωτιά! Η τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό του Μπέρμιγχαμ φέτος την… πείσμωσε και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι το βράδυ της Πέμπτης: Πτήση στα 4.85 και χρυσό μετάλλιο στο Βερολίνο!

Επόμενες… πτήσεις; Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού Στίβου στη Ντόχα, τον Σεπτέμβριο του 2019, το Ευρωπαϊκό της Τιφλίδας τον Ιούνιο του 2020 και από εκεί… Τόκιο, όπου θα διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Το «ταξίδι» της Κατερίνας Στεφανίδη για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, στηρίζει η Stoiximan, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνίδας αθλήτριας ήδη από το 2014!

Ο ξεχωριστός Μίλτος Τεντόγλου

Όταν στα 20 χρόνια σου έχεις κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, ξέρεις ότι το μέλλον σου ανήκει!
Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας της Stoiximan με φόντο τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, έγινε το βράδυ της Τετάρτης ο νεότερος Έλληνας αθλητής που κατακτά χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δικαιώνοντας όλους αυτούς που στο πρόσωπο του πιτσιρικά από τα Γρεβενά είδαν έναν ξεχωριστό αθλητή, έναν μελλοντικό Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος.



Γεννημένος στις 18 Μαρτίου του 1998, ο Μίλτος έδειξε από νωρίς ότι μπορεί να ξεπερνά κάθε εμπόδιο. Μεταφορικά και κυριολεκτικά αφού η πρώτη αγάπη του ήταν το… παρκούρ!

Από τότε ο νεαρός αθλητής μετρά αρκετές σημαντικές στιγμές όπως η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016, η 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 στην Πολωνία την ίδια χρονιά, η 1η θέση στο Πανελλήνιο και το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στην Ιταλία το 2017!

Στον αθλητισμό ωστόσο, πίσω από κάθε επιτυχία κρύβονται ατελείωτες ώρες προπόνησης, δεκάδες στιγμές αγωνίας και πάνω απ’ όλα θέληση και διαρκής προσπάθεια!

Θέλει να γράψει Ιστορία ο Πετρούνιας

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το βλέμμα της αποφασιστικότητας του Λευτέρη Πετρούνια λίγο πριν ξεκινήσει την προσπάθεια που θα του χάριζε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016; Το συναίσθημα που σύντομα έδωσε τη θέση του στη χαρά και στη συγκίνηση!

Και αναμφισβήτητα, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος ανήκει στην οικογένεια της Stoiximan από το 2011, είναι ο κορυφαίος αθλητής στους Κρίκους με αμέτρητες επιτυχίες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ενδεικτικά μπορούν να αναφερθούν -εκτός φυσικά από την πρώτη θέση στους Ολυμπιακούς του 2016- το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής φέτος αλλά και αυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του 2016, όπως επίσης και τα 3 ευρωπαϊκά χρυσά: Κλουζ - 2017, Βέρνη – 2016, Μονπελιέ – 2015.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ετοιμάζεται να γράψει Ιστορία το απόγευμα της Κυριακής και να κυνηγήσει τον τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό του τίτλο, ώστε να χαρίσει μία ακόμα σπουδαία επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό!

Μάλιστα, μέσα σε αυτή τη μοναδική εβδομάδα για τα ελληνικά χρώματα, μία ακόμα επιτυχία ήρθε να συμπληρώσει τον καμβά των διακρίσεων, αφού η Βασιλεία Καραχάλιου εξασφάλισε το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (ιστιοπλοΐα).