Restart σε οικονομία και τουρισμό: Αναλυτικά τα μέτρα για εργαζόμενους και επιχειρήσεις

Newsroom Newsroom

Restart σε οικονομία και τουρισμό: Αναλυτικά τα μέτρα για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
Intime News

Το σχέδιο επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και του τουρισμού παρουσίασε την Τετάρτη (20/05) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας τους βασικούς πυλώνες των μέτρων, δίνοντας στη συνέχεια την σκυτάλη σε τέσσερις υπουργούς, οι οποίοι εξειδίκευσαν τα μέτρα.

Στα κυριότερα σημεία του, το σχέδιο περιλαμβάνει μείωση του ΦΠΑ, παράταση στα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων, αλλά και επανεκκίνηση του τουρισμού, χωρίς τεστ και καραντίνα για τους επισκέπτες.

Αναλυτικά τα μέτρα για την οικονομία

Το σχέδιο για τη στήριξη της οικονομίας, για την ενίσχυση της απασχόλησης, την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και την κοινωνική συνοχή παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε η επέκταση της αναστολής σύμβασης εργασίας και η μείωση ενοικίου. Επίσης, η αναστολή πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων.

Θα μειωθεί ο ΦΠΑ για το διάστημα από 1η Ιουλίου έως 30 Οκτωβρίου για μεταφορές προσώπων, καφέ και μη αλκοολούχα ποτά, τουριστικά πακέτα, εισιτήρια κινηματογράφων.

Δείτε στη Gallery το PDF για την επανεκκίνηση της οικονομίας:

epanekinissi-oikonomias.jpg
01
Το σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο τουρισμός εσωτερικού ξεκινά από την 1η Ιουνίου, οπότε ανοίγουν camping και ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας ενώ ο τουρισμός εξωτερικού θα αρχίσει από τις 15 Ιουνίου, οπότε και ανοίγουν όλα τα υπόλοιπα καταλύματα.

Το σχέδιο για την στήριξη της αγοράς και τα νέα μέτρα

Φάση 1: Περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας

Μάρτιος έως Απρίλιος: Τα μέτρα στήριξης της πρώτης φάσης βοήθησαν 2 εκατομμύρια πολίτες

 • Ενίσχυση προϋπολογισμού του υπουργείου Υγείας
 • Αναστολή πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων
 • Μείωση ενοικίων σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και φοιτητές
 • Αποζημίωση ειδικού σκοπού σε μισθωτούς, επαγγελματίες και επιχειρηματίες
 • Επίδομα ανεργίας και υποστήριξη των ανέργων.

Φάση 2: Σταδιακή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων

Μάιος έως μέσα Ιουνίου:

 • Επέκταση αναστολής πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων.
 • Μείωση ενοικίου επιχειρήσεων
 • Επέκταση αποζημίωσης ειδικού σκοπού και κάλυψης ασφαλιστικών εισφορών
 • Ενίσχυση ρευστότητας μέσω: επιστρεπτέας προκαταβολής, επιδότησης ενοικίου, ΤΕΠΙΧ ΙΙ, δανείων με εγγύηση από την Αναπτυξιακή Τράπεζα, παροχής μικροπιστώσεων σε μικρές επιχειρήσεις

Φάση 3: Προοδευτική ανάκαμψη της αγοράς

Μέσα Ιουνίου έως Οκτώβριος:

 • Συνέχιση και διεύρυνση των μέτρων στήριξης της απασχόλησης
 • Περαιτέρω ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων
 • Λήψη στοχευμένων φορολογικών μέτρων
 • Αντιμετώπιση ιδιωτικού χρέους

Φάση 4: Σταθεροποίηση της οικονομίας

Παρουσίαση Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης της Οικονομίας τον Σεπτέμβριο του 2020

 • Καινοτομία - Τεχνολογία: Προώθηση έρευνας και καινοτομίας σε προϊόντα και υπηρεσίες
 • Πράσινη Οικονομία: Κατεύθυνση προς μηδενισμό εκπομπών αερίων και κυκλική οικονομία
 • Εξωστρέφεια: Επίτευξη πλεονασματικού εξωτερικού ισοζυγίου
 • Νέοι τομείς: Επενδύσεις σε περιοχές με αυξημενη προστιθέμενη αξία
 • Οικοσυστήματα: Δημιουργία επιχειρηματικών συνδυασμών που μπορούν να ανταγωνιστούν στο εξωτερικό.

Δείτε στη Gallery το PDF για τη στήριξη της οικονομίας:

stiriksi-oikonomias.jpg
01
Το σχέδιο για τη στήριξη της οικονομίας

Νέα μέτρα

 • Μείωση ενοικίου (ιδιαίτερη πρόνοια για τουρισμό, μεταφορές, πολιτισμό και αθλητισμό)
 • Αναστολής σύμβασης εργασίας και αποζημίωση ειδικού σκοπού
 • Αναστολή πληρωμής φορολογικών οφειλών
 • Παροχή επιδόματος ανεργίας για αποχικά απασχολούμενους
 • Νέος μηχανισμός στήριξης απασχόλησης
 • Δεύτερη φάση επιστρεπτέας προκαταβολής
 • Μείωση προκαταβολής φόρου εισοδήματος
 • Μείωση ΦΠΑ (1η Ιουλίου έως 30 Οκτωβρίου): Μεταφορές προσώπων: από το 24% στο 13%, σερβιριζόμενος καφές και μη αλκοολούχα ποτά από 24% στο 13%, τουριστικό πακέτο από 80/20 με 24% στο 90/10, εισιτήρια κινηματογράφων: Από 24% σε 13%.
 • Δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης 35 εκ. ευρώ.
 • Συμψηφισμός φόρου ιδιοκτητών ακινήτων με φορολογικές υποχρεώσεις από τον Ιούλιο
 • Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων και εκπτώσεις φόρου για εισροή κεφαλαίων
 • Επιδότησης δανείων 1ης κατοικίας για τους πληγέντες από τον κορονοϊό.

Δείτε στη Gallery το PDF για τα νέα μέτρα:

nea-metra.jpg
01
Το PDF για τα νέα μέτρα

Βρούτσης: Παρατείνεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού - Επέκταση υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου

Τα μέτρα για τη στήριξη της αγοράς εργασίας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια διαγγέλματος προς τον ελληνικό λαό, εξειδίκευσε ο υπ. Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

«Συγκρατήσαμε το μεγάλο κύμα απολύσεων, ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας στον τουρισμό και στην εστίαση», πρόσθεσε.

«Μπαίνουμε στη νέα φάση στήριξης της κοινωνίας και της εργασίας», τόνισε ο κ. Βρούτσης και αναφέρθηκε στους τρεις άξονες του υπουργείου:

 1. Επέκταση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου στους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.
 2. Μηχανισμός Ενίσχυσης Απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»
 3. Ενίσχυση εποχικά απασχολούμενων και ανέργων

Συγκεκριμένα για το Μάιο, επιχειρήσεις οι οποίες παραμένουν κλειστές, καθώς και όλες οι επιχειρήσεις στους κλάδους του τουρισμού, της εστίασης, των μεταφορών, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού μπορούν να διατηρούν μέχρι και το 100% των εργαζομένων τους σε αναστολή.

Οι εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις παραμένουν σε αναστολή θα λάβουν αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ, κατ΄αναλογία των ημερών διάρκειας της αναστολής και το κράτος θα καλύψει τις ασφαλιστικές τους εισφορές, υπολογιζόμενες επί του ονομαστικού τους μισθού.

Επίσης, και τον μήνα Μάιο παρατείνεται η δυνατότητα αναστολής πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργαζομένους όλων των πληττόμενων επιχειρήσεων.

Για τον μήνα Ιούνιο παρατείνεται η δυνατότητα αναστολής των συμβάσεων εργασίας σε ποσοστό 100% των εργαζομένων, αποκλειστικά και μόνο για όσες επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές, αλλά και για επιχειρήσεις στους κλάδους του τουρισμού, της εστίασης, των μεταφορών, του πολιτισμού και του αθλητισμού που πλήττονται.

Ωστόσο τον Ιούνιο παύει να ισχύει η δυνατότητα αναστολής πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών για όλες τις επιχειρήσεις. Για τον μήνα Ιούλιο παρατείνεται η δυνατότητα αναστολής των συμβάσεων εργασίας σε ποσοστό 100% των εργαζομένων, αποκλειστικά και μόνο όμως για τις επιχειρήσεις στους κλάδους του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού και του αθλητισμού που πλήττονται.

Ο δεύτερος άξονας αφορά στο Μηχανισμό Ενίσχυσης Απασχόλησης με τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» Ο συγκεκριμένος μηχανισμός τίθεται σε ισχύ για την χρονική περίοδο από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 με επέκταση της χρονικής ισχύος του εάν και εφόσον χρειαστεί.

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν τον μηχανισμό θα έχουν όλες οι επιχειρήσεις της χώρας οι οποίες εμφανίζουν μείωση του τζίρου τους, τουλάχιστον 20%, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως ΚΑΔ.

Στο μηχανισμό θα συμπεριληφθούν και επιχειρήσεις που λειτουργούν για πρώτη φορά και δεν έχουν καταγράψει έσοδα τους προηγούμενους μήνες. Ο μηχανισμός θα καλύπτει όλους τους υφιστάμενους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

Επίσης ο μηχανισμός θα αφορά και τις εποχικές επιχειρήσεις. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης που θα προσληφθούν σε αυτές, μέχρι τον αριθμό των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης που διατηρούσαν πέρυσι τον αντίστοιχο μήνα. Δεν θα επιτρέπεται η μετατροπή της σχέσης εργασίας από μερικής σε πλήρους απασχόλησης, προκειμένου να λάβει η επιχείρηση το ευεργέτημα της συμμετοχής στον μηχανισμό. Το δικαίωμα του εργοδότη να μειώνει το χρόνο εργασίας του εργαζομένου πλήρους απασχόλησης έως και 50%, θα ασκείται υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν θα μεταβάλλεται το είδος της σχέσης εργασίας.

Η πολιτεία αναλαμβάνει την υποχρέωση αναπλήρωσης κατά 60% του εισοδήματος του εργαζομένου για το χρόνο που ο εργαζόμενος δεν θα εργάζεται. Επιπλέον, σε περίπτωση που η καθαρή αμοιβή μετά την ανωτέρω προσαρμογή υπολείπεται του κατώτατου μισθού, η διαφορά θα καλύπτεται από το κράτος εξ’ ολοκλήρου. Ταυτόχρονα, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να καλύπτει το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών του εργαζομένου, υπολογιζόμενων επί του αρχικού ονομαστικού μισθού.

Για όσο διάστημα ο εργαζόμενος βρίσκεται σε καθεστώς μειωμένης απασχόλησης, ο εργοδότης απαγορεύεται να προβεί σε καταγγελία της σύμβασης εργασίας και σε μείωση του ονομαστικού μισθού του εργαζομένου.

Για τους εποχικούς εργαζόμενους στον τουρισμό αποφασίστηκε η χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε όσους δεν θα προσληφθούν την τρέχουσα τουριστική περίοδο, ενώ θα δοθούν και κίνητρα επαναπρόσληψης τους. Ειδικότερα, θα χορηγηθεί -ως μηνιαία οικονομική ενίσχυση- το επίδομα εποχικής ανεργίας έως και τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 στους περίπου 120.000 εποχικά ανέργους.

Παράλληλα, το κράτος αναλαμβάνει την κάλυψη των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών των εποχικά εργαζόμενων μερικής απασχόλησης. Το συγκεκριμένο μέτρο θα λειτουργήσει ως κίνητρο επαναπρόσληψης των εποχικά εργαζόμενων. Επίσης, επεκτείνονται τα επιδόματα ανεργίας που λήγουν τον μήνα Μάιο κατά δύο μήνες. Τέλος, μειώνονται τα ελάχιστα απαιτούμενα ημερομίσθια από 100 σε 50 για την λήψη του εποχικού επιδόματος το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αναφορικά με το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ, τριπλασιάζεται ο προϋπολογισμός του από 10 σε 30 εκατ. ευρώ, με στόχο να ενισχυθεί ειδικά φέτος ο εσωτερικός τουρισμός.

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ρίχνουμε όλα τα όπλα στη μάχη και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης από την πανδημία. Το σίγουρο είναι ότι το 2021 θα κερδίσουμε το χαμένο έδαφος», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Δείτε στη Gallery αναλυτικά το σχέδιο για την Εργασία:

ERGASIA1.jpg
01
Το σχέδιο για την Εργασία

Στήριξη της ρευστότητας των επιχειρήσεων

Επιδότηση επιτοκίου, άντληση ρευστότητας μέσω ΤΕΠΙΧ ΙΙ, παροχή εγγύησης από την Αναπτυξιακή Τράπεζα, επιστρεπτέα προκαταβολή.

Στρατηγικές επενδύσεις

Αναπτυξιακός Νόμος: Έγκριση από την ΕΕ πρόσθετης δυνατότητας ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων ύψους 2,7 δις ευρώ, 2 νέα προγράμματα το Μάιο : «Γενική Επιχειρηματικότητα», «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρή-σεων»

Έργα ΣΔΙΤ: Έγκριση νέων έργων ΣΔΙΤ (4 έργα ύψους 365 εκατ. ευρώ), Δημοπρατήσεις έργων ΣΔΙΤ εντός Ιουνίου (8 έργα ύψους €1,5 δισ.), Ενεργοποίηση συνεργασίας με διεθνείς οργανισμούς (π.χ. EIB, EBRD) για χρηματοδότηση και υποστήριξη έργων ΣΔΙΤ

Εγκρίσεις νέων Στρατηγικών Επενδύσεων: Εγκρίσεις νέων Στρατηγικών Επενδύσεων €700 εκ., Αδειοδοτήσεις Στρατηγικών Επενδύσεων ΑΠΕ €80 εκ.

Δείτε στη Gallery όλο το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων και τις επενδύσεις:

epixeiriseis.png
01
Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων και τις επενδύσεις

Τα μέτρα για την επανεκκίνηση του τουρισμού

Τουρισμός εσωτερικού

 • Δευτέρα 25 Μαΐου: Yachting
 • Δευτέρα 1 Ιουνίου: Χώροι κατασκήνωσης (Camping), Ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας.

Τουρισμός εξωτερικού (από 15 Ιουνίου)

 • Δευτέρα 15 Ιουνίου: Όλα τα υπόλοιπα καταλύματα, 1ο στάδιο απελευθέρωσης πτήσεων προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
 • Τετάρτη 1 Ιουλίου: 2ο στάδιο απελευθέρωσης απελευθέρωσης πτήσεων προς όλα τα υπόλοιπα αεροδρόμια.
 • Από 15 Ιουλίου: Σταδιακή άρση των υπόλοιπων εξαιρέσεων.

Ικανότητα διαχείρισης κρούσματος στους προορισμούς

Ενίσχυση υγειονομικής ικανότητας προορισμών

 • Εξασφάλιση πραγματοποίησης ελέγχων,
 • Ορισμός συνεργαζόμενου γιατρού με κάθε κατάλυμα ως το πρώτο σημείο αξιολόγησης κρούσματος,
 • Ορισμός συντονιστή από το κατάλυμα για την διαχείριση περιπτώσεων κρουσμάτων.

Επιχειρησιακή διαχείριση κρούσματος

 • Γιατρός καταλύματος που επιλαμβάνεται σε πρώτο χρόνο,
 • Ειδικοί «χώροι καραντίνας» ανά περιφέρεια/ νησί,
 • Μεταφορά σε δομή υγείας (αν αυτό κριθεί απαραίτητο).

Ανάπτυξη επιχειρησιακών πλάνων για τους μικρούς νησιωτικούς προορισμούς

Ενίσχυση ικανότητας υποδομών υγείας:

 • Δρομολογούμε την εγκατάσταση συνολικά 20 νέων αναλυτών για tests στα νησιά,
 • Εξασφαλίζουμε 600 κλίνες COVID στα νησιά.

Κάλυψη από κοντινούς προορισμούς:

 • Εξασφάλιση χρόνου μεταφοράς <2ώρες,
 • Αξιοποίηση των υποδομών της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Διασφάλιση ροών τουριστών από το εξωτερικό

1ο στάδιο απελευθέρωσης - 15 Ιουνίου

 • Απελευθέρωση πτήσεων από το εξωτερικό προς «Ελευθέριος Βενιζέλος»,
 • Απελευθέρωση εισόδου επισκεπτών από χώρες με καλά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά,
 • Επιπλέον αξιολογούνται κριτήρια όπως: Οδική πρόσβαση, Μεσαίας απόστασης αεροπορικώς, Ομογενειακές κοινότητες.

Η απελευθέρωση αναμένεται να δημιουργήσει θετική πίεσης για ανάλογη απελευθέρωση περιορισμών και στη χώρα προέλευσης

2ο στάδιο απελευθέρωσης - 1 Ιουλίου

 • Απελευθέρωση πτήσεων από το εξωτερικό προς όλα τα αεροδρόμια,
 • Απελευθέρωση εισόδου επισκεπτών από όλες τις χώρες,
 • Θα εξαιρεθούν χώρες με αρνητικά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά.

Οι χώρες που θα εξαιρεθούν θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος Μαΐου

Οι χώρες που εξαιρέθηκαν από τον 2ο στάδιο απελευθέρωσης θα παρακολουθούνται αναφορικά με τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά τους.

Πρωτόκολλα λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων

 • Υγειονομικά Πρωτόκολλα: Λειτουργία τουριστικών καταλυμάτων,
 • Λειτουργία τουριστικών Λεωφορείων,
 • Λειτουργία επιχειρήσεων ενοικιάσεων αυτοκινήτων,
 • Θαλάσσιες μεταφορές: Επιβατηγά / Επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία,
 • Αεροπορικές μεταφορές: Εντός του αεροπλάνου,
 • Αεροπορικές μεταφορές: Λειτουργία αεροδρομίου (terminal),
 • Έλεγχος στις Πύλες Εισόδου (π.χ. ερωτηματολόγιο, test δειγματοληπτικά).

Μέτρα οικονομικής στήριξης των επιχειρήσεων του τουρισμού

 • Επέκταση δικαιώματος αναστολής σύμβασης εργασίας έως και τον Ιούλιο
 • Μείωση ενοικίου επιχειρήσεων 40% έως και τον Αύγουστο
 • Νέος μηχανισμός ενίσχυσης απασχόλησης «SURE» μέχρι και τον Σεπτέμβριο
 • Ενίσχυση των εποχιακά απασχολούμενων
 • Επιστρεπτέα προκαταβολή
 • Μείωση προκαταβολής φόρου
 • Μείωση ΦΠΑ στις μεταφορές, τον καφέ, τα μη-αλκοολούχα ποτά και το τουριστικό πακέτο
 • Ενίσχυση εσωτερικού τουρισμού

Εσωτερικός τουρισμός

 • Διαφημιστική καμπάνια,
 • Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»,
 • Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού (ΟΑΕΔ),
 • Εταιρικά Holiday Vouchers για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»:

Στόχοι: Ενίσχυση ρευστότητας κλάδου, Ενίσχυση απασχόλησης, Τόνωση της ζήτησης
Πλαίσιο: 30 εκατ. €, e-voucher αξίας 120 Ευρώ/ δικαιούχο, Κατ’ ελάχιστο 4 διανυκτερεύσεις, Αφορά ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία, 250.000 δικαιούχοι, 1 εκατ. διανυκτερεύσεις κατ’ ελάχιστο

Επικοινωνία και ενίσχυση αισθήματος ασφάλειας των τουριστών

 • Ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα: Χρήση του Visit Greece app, ανάρτηση σχετικού υλικού στα sites των τουριστικών παρόχων & των φορέων τουρισμού.
 • Ενημερωτικό υλικό στον χώρο (αφίσες, banner, κλπ), καμπάνια δημοσιότητας στα τοπικά & διεθνή ΜΜΕ.
 • Εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας: Εντατικοί έλεγχοι υγειονομικής νομιμότητας από κλιμάκια του Υπουργείου Τουρισμού, ειδικό Σήμα «Health First» σε όλους τους τουριστικούς παρόχους, δυνατότητα πιστοποίησης από τρίτους - ιδιωτικό φορέα.
 • Προώθηση προορισμού: Ενίσχυση κονδυλίων για διαφήμιση, στοχευμένη διαφήμιση στις αγορές που ανοίγουμε, brand καμπάνια και καμπάνια κρατήσεων, Συν-διαφήμιση, συμφωνίες με Tour Operators.

Δείτε στη Gallery αναλυτικά το σχέδιο για τον Τουρισμό:

TOURISMOS.png
01
Το σχέδιο για τον Τουρισμό

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βρέφος 8 μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων

Google News Publisher Ακολούθησε το Newsbomb.gr
στο Google News

J2US: Χατζίδου-Παύλου τραγούδησαν Παντελίδη και συγκίνησαν με τις αποκαλύψεις τους για εκείνον (vid)

03:20

Νέο θλιβερό ρεκόρ: Τέταρτη παγκοσμίως η Βραζιλία σε αριθμό νεκρών εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού

03:00

J2US: Οι καλύτερες στιγμές του σόου και το ζευγάρι που αποχώρησε επεισοδιακά (videos+photos)

02:40

Κορονοϊός - Νότια Αφρική: Ξεπέρασαν τα 30.000 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης

02:20

Απίθανα σκίτσα περιγράφουν πώς είναι η καθημερινότητα με ένα δίχρονο (pics)

02:00

Μυστήριο με άνδρα που εντοπίστηκε τραυματισμένος στο κεφάλι

01:40

Αυτό το ρούχο θα σου φτιάξει το στυλ

01:20

J2US: Για πρώτη φορά τέσσερα 10άρια σε βαθμολογία! Ποιο ζευγάρι εντυπωσίασε τόσο τους κριτές;

01:02

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία: Πέντε άτομα στο νοσοκομείο – Δύο παιδιά ανάμεσά τους (pics)

01:00

ΗΠΑ: Νεκρός από πυρά 21χρονος διαδηλωτής στο Ντιτρόιτ

00:45

Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι μεθυσμένος και πετούσε γλάστρες σε θαμώνες μπαρ

00:25

Πάρκαρε το αμάξι στην παραλία - Δείτε πού το βρήκε όταν πήγε να το πάρει (pics)

00:14

Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο κρυφός λογαριασμός του πρίγκιπα Χάρι στο Facebook (pics)

00:13

Η Μπέλα Χαντίντ χωρίς σουτιέν! «Έριξε» το Instagram με αυτές τις φωτό (pics)

00:12

Τρόμος σε πλοίο! «Πάγωσαν» όταν είδαν τι τους πλησίαζε (pics)

00:11

Επίθεση βιτριόλι: «Είδα τη μαυροφορεμένη να τρέχει - Μπορώ να την αναγνωρίσω»

00:10

Ζώδια Σήμερα 31/05: Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά!

00:10

Χαμός στα Μέγαρα: Προπηλάκισαν τον Γιώργο Τσίπρα - «Προδότη, ξεφτίλα»

00:08

Φρικτό θέαμα! Παραλίες «βάφτηκαν» κόκκινες σαν το αίμα (pics)

00:05

Κορονοϊός: Περισσότερα από 6 εκατομμύρια κρούσματα παγκοσμίως - 366.848 θάνατοι

00:04

Πιθανή η άμεση αποχώρηση Δώνη από τον Παναθηναϊκό!

00:04

Ώρες αγωνίας για 4χρονο! Σφήνωσε σε δέντρο σε εκδρομή (pics)

00:03

Πήγαν για μπάνιο στην πισίνα – «Πάγωσαν» με αυτό που είδαν να κολυμπάει (pics)

00:02

Θρίλερ στον Θερμαϊκό! Το μυστικό που κρύβεται στον βυθό της θάλασσας (pics)

00:01

Σαν σήμερα το 1869 πέθανε ο πρώτος διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Γεώργιος Σταύρος

00:01

«Κόλαση»! Γυμνή η Χάιντι Κλουμ - Κάνει ηλιοθεραπεία και «τρελαίνει» το Instagram (pics)

00:00

Κορονοϊός Αίγυπτος: Για τρίτη ημέρα καταγράφεται ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων

23:50

Αγίου Πνεύματος: Κλειστά ξενοδοχεία, ανοιχτά Airbnb - Διαμαρτυρία από ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων

23:50

Πώς θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

23:48

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτή είναι η περιουσία της – Δείτε πόσα χρήματα έχει

23:40

Αυτό το βίντεο δείχνει ακριβώς τη δύναμη των μαμάδων κατά τη διάρκεια της πανδημίας (vid)

23:40

Ανατροπή: Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα!

23:32

Αφγανιστάν: Δημοσιογράφος και οδηγός σκοτώθηκαν στην Καμπούλ από την έκρηξη βόμβας σε λεωφορείο

23:30

Χαρδαλιάς: Ετοιμαζόμαστε για κάθε πιθανό σενάριο μέσα στο καλοκαίρι

23:22

Πώς θα έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα - Πότε θα γίνονται τα τεστ - Ποιοι θα μπαίνουν σε καραντίνα

23:16

ΗΠΑ: Παραδομένο στο χάος το Πόρτλαντ - Διαδηλωτές λεηλατούν κατάστηματα (vid)

23:14

Σεξ: Η νέα μόδα που αξίζει να δοκιμάσεις!

23:05

Κορονοϊός ΗΠΑ: 1.074 νέοι θάνατοι - 18.123 κρούσματα σε ένα 24ωρο

23:00

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτό είναι το κρυφό ταλέντο που σε κάνει να ξεχωρίζεις!

23:00

Σκέτη… Φορτούνα η Μπάγερν με τρομερό Λεβαντόφσκι (video)

22:54

Η... έφοδος στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη από τους γιους του! Η Σία Κοσιώνη πού ήταν; (Photos)

22:44

Masterchef: Η σχέση της Ντέμης με παίκτρια που δεν περιμέναμε!

22:33

SpaceX: Ιστορική στιγμή - Εκτοξεύτηκε η επανδρωμένη αποστολή προς τον διεθνή διαστημικό σταθμό

22:23

Αυτά τα φρούτα είναι ιδανικά για την απώλεια βάρους - Ποια είναι (vid)

22:20

Γαλλία: «Επιτέλους είμαστε ελεύθεροι!» Οι κάτοικοι του Παρισιού επισκέφθηκαν και πάλι τα πάρκα

22:10

Σεισμός ΤΩΡΑ: Στο «χορό» των Ρίχτερ η Κάσος - Τρεις σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγες ώρες

22:04

Οι ΗΠΑ στις φλόγες: Με το χέρι στην σκανδάλη! Έτοιμος για επέμβαση ο στρατός

22:02

Λούζεται και αμέσως μετά βάζει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στα μαλλιά της! Θα το δοκιμάσετε...

22:02

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι το κορίτσι που δέχτηκε πρόταση από τον Alpha - Δεν έχεις ιδέα πόσο σέξι είναι

22:00

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/05

22:00
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved