ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αγροτικές αποζημιώσεις: Μέχρι 15 Ιουλίου οι αιτήσεις στο ΜΑΑΕ - Η διαδικασία εγγραφής

Αγρότης - Χωράφι
In Τime

Μέχρι τις 15 Ιουλίου πρέπει να υποβληθεί η αίτηση όσων επαγγελματιών αγροτών δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ), με τα οικονομικά στοιχεία του φορολογικού έτους 2020, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αποζημιώσεων για τις πυρκαγιές του έτους 2021.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών, πραγματοποιείται μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας του Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ), η οποία είναι διαθέσιμη στις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η είσοδος στην ψηφιακή εφαρμογή του Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ), πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους ή από εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στην εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Taxisnet).

Οι επαγγελματίες αγρότες, οι οποίοι επιθυμούν να εκδώσουν τη σχετική βεβαίωση θα μπορούν να εξυπηρετούνται, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο ΜΑΑΕ μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων (ΤΑΑΕ).

Σχετικές ειδήσεις